SRBINU BIZARNA NESREĆA UNIŠTILA LETOVANJE Ako idete kolima ka Lefkadi poslušajte njegov apel - usporite, upalite duga svetla i oprez!

Autor:

Vesti

11.07.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divlje životinje sa jedne strane mogu da uđu, sa druge ne mogu da izađu sa puta, pa se zaglave na magistrali. Tako smo pre par dana imali direktan sudar sa ogromnom divljom svinjom, napisao je Robert

SRBINU BIZARNA NESREĆA UNIŠTILA LETOVANJE Ako idete kolima ka Lefkadi poslušajte njegov apel - usporite, upalite duga svetla i oprez!

Foto: RTS/printscreen

Sa početkom jula meseca, kako je krenula sezona godišnjih odmora, počele su nažalost i saobraćajne gužve, te se vozačima preporučuje povećana pažnja, kako na domaćim, tako i na putevima u inostranstvu, o čemu najbolje govori slučaj našeg državljanina u Grčkoj.

Robert iz Zrenjanina podelio je unutar Fejsbuk grupe "Grčka info" fotografiju sa pratećim tekstom o nezgodi koju je doživeo na putu ka Lefkadi. Naime, njemu je pred automobil izletela ogromna divlja svinja, koja mu je totalno havarisala prednju stranu automobila, zbog čega je apelovao na sve vozače da se pridržavaju pravila u saobraćaju, kao i da stalno budu na oprezu tokom vožnje.

Kako je napisao, do upada svinje na auto-put došlo je spletom bizarnih okolnosti, pošto nesrećna životinja kada je ušla na njega, nije imala kako da izađe sa puta.

"Oni koji idu na Lefkadu ili Kefaloniju vozite vrlo pažljivo na relaciji Aktio - Ag. Nikolaos nakon podvodnog tunela prema Lefkadi kada vozite noću ili u jutarnjim satima. Put je neosvetljen, i nedovršen, za neke GPS uređaje čak nepoznat. Divlje životinje sa jedne strane mogu da uđu, sa druge ne mogu da izađu sa puta, pa se zaglave na magistrali. Tako smo pre par dana imali direktan sudar sa ogromnom divljom svinjom, i to nam je upropastilo celo letovanje. Usporite, upalite duga svetla i oprez!", napisao je on.

Foto: Facebook/printscreen

 

U komentarima koji su nastupili ispod objave, Srbi iz grupe posvećenoj Grčkoj su izrazili šok i nevericu usled bizarnog sudara. Takođe, bilo je dosta onih koji su Robertu i njegovoj porodici poželeli da se uprkos svemu, lepo odmore i oporave od šoka tokom letovanja.

U mnoštvu komentara, jedan se ipak izdvojio zahvaljujući načinu na koji je napisan, prenosi Blic.

"Veoma nam je žao kad se ovako nešto desi, nije dobro naravno, ni materijalna šteta nije baš tako mala ni zanemarljiva, ali dobro svi živi i zdravi i pored svega opet smogli snage da objave i skrenu pažnju drugima za šta je grupa i namenjena, a ne tamo gde je bolja kafana i gde skidaju tablice. Svaka vam čast na obaveštenju a vama želimo da se oporavite što pre od ovog nemilog događaja..", glasila je poruka ovog člana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srbin

11.07.2023 19:19

Nema opuštanja od trenutka kad sednete na vozačkog mesto. Ovo je bio slučajan susret sa divljom životinjom. Šteta je velika, ali bi bilo logično da je Kadjar kasko osiguran. Jeste neprijatno, ali su svi živi i nepovređeni. Na autoputu kroz Epir na više mesta postoje upozorenja za divlje životinje, čak i za medvede. Ti susreti su pogotovo opasni noću. Farovi zaslepe životinju i ona se zbuni, stane. Zbog velike brzine šteta je velika i ako se udari šakal ili lane. Kod većih životinja pistoji realna opasnost od strašnih povreda putnika, čak i sa smrtnim ishodom, npr jelen ili medved u spravljen, u stojećem položaju.