UVEK KOZMETIKU NOSITE SA SOBOM! Menažerka hotela upozorava: Nikada ne koristite šampone i kupke iz hotelskih kupatila, VEOMA JE OPASNO!

Autor:

Vesti

02.08.2023

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna menadžerka hotela, savetuje goste da ne koriste preparate iz kupatila, jer mogu biti opasni.

UVEK KOZMETIKU NOSITE SA SOBOM! Menažerka hotela upozorava: Nikada ne koristite šampone i kupke iz hotelskih kupatila, VEOMA JE OPASNO!

Foto: Printskrin/TikTok/TravelingHotelManager

Sigurno ste i sami boravili makar jednom u nekom hotelu ili drugoj vrsti smeštaja, gde ste u hotelu imali šampon ili kupku u ambalaži koja može da se dopuni.

 

 

Ovo na prvi pogled deluje simpatično i praktično, ali zapravo može da bude opasno i to na više načina. 

Prvi je možda i vama pao na pamet, a tiče se same higijene. Ko zna koliko dugo ti proizvode tu stoje i kako mogu uticati na vašu kožu ili kosu.

Međutim, drugi je još više zabrinjavajući.

Iako možda nista o tome razmišljali, menadžerka jednog hotela upozorava da takve proizvode ne bi trebalo da koristite, jer nisu bezbedni.

- Poklopac može da se skida, a prethodni gost može unutra da stavi bilo šta, farbu za kosu, izbeljivač. Ja uvek nosim svoje sa sobom. Ukoliko ne nosite, tražite sa recepcije novi set ili čak ona mini pakovanja. Nikada nemojte ova da koristite, verujte mi - zaključuje menadžerka.

Da li vi nosite svoje preparate ili koristite one iz smeštaja?

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading