VARALA ME SA VIŠE NJIH ISTOVREMENO: "Princ Rima" otvorio dušu - BOLNA ISPOVEST legendarnog fudbalera!

Autor:

Sport

02.08.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako sam ističe, to mu je najteži period u životu.

VARALA ME SA VIŠE NJIH ISTOVREMENO: "Princ Rima" otvorio dušu - BOLNA ISPOVEST legendarnog fudbalera!

Foto: Tanjug/AP

Frančesko Toti će zauvek ostati upamćen kao "Princ Rima" i kao jedan od retkih igrača koji su čitavu karijeru proveli u jednom klubu.

Legenda Rome je u klubu provela čak 24 godine, Toti se na kraju penzionisao 2017. godine, a uspeo je da sa "vučicom" osvoji jednu titulu prvaka.

Ipak, jedan od najpoznatijih Rimljana je često u žižu javnosti dolazio zbog stvari koje nisu povezane sa fudbalom. Naime, otkriveno je da ga je Ilari Blazi, dugogodišnja supruga, redovno varala, što je i sam Frančesko potvrdio u bolnoj ispovesti.

- Zbog koronavirusa sam izgubio oca, a žena nije bila sa mnom. Proverio sam njen mobilni, što inače nisam radio do tada, i pronašao poruke. Nisam mogao više da spavam, ništa nije bilo isto. Moje supruge, kada mi je najviše bila potrebna, nije bilo. Do mene su dolazile glasine "Čuj, Ilari ima drugog". U stvarnosti je imala više od jednog. Nikad to nismo jedno drugom učinili u 20 godina, a onda su počela stizati upozorenja od raznih ljudi kojima verujem. Jednom sam pogledao njen mobilni i video poruku posrednika između Ilari i treće osobe. Pisalo je "Vidimo se u hotelu".

Foto: Tanjug/AP

Frančesko Toti

Pričalo se istovremeno i da je Toti nju varao, međutim, on to poriče, već je, kako sam kaže, tek kasnije počeo da izlazi sa Naomi Boki.

- Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Sad ću vam dokazati. Činjenica je da sam upao u depresiju… Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz toga sam izašao zahvaljujući Noemi - zaključio je Toti svoju bolnu ispovest.

Inače, kako to obično biva, Totijeva luksuzna vila, kao i ček na 12500 evra mesečno će pripasti Blazijevoj, koja će u njoj živeti sa njovo troje dece, odluka je Suda u Italiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading