SRPSKI PILOT SVEDOČIO O SUSRETU S VANZEMALJCIMA: Dva puta sam video NLO, jednom iznad hipodroma!

Autor:

Vesti

28.07.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je to srebrnasto telo, elipsaste strukture. Mi smo javili kontroli letenja i leteli ka tom objektu. U jednom momentu samo antigravitacijski nestaje ispred naših očiju, ispričao je Velibor Vukašinović.

SRPSKI PILOT SVEDOČIO O SUSRETU S VANZEMALJCIMA: Dva puta sam video NLO, jednom iznad hipodroma!

Foto: Youtube/Balkan info/ Printscreen

Nakon što su trojica pripadnika američke vojske svedočili pred Nazdornim odborom Predstavničkog doma američkog Kongresa o neidentifikovanim letećim objektima i postojanju vanzemaljaca i u Srbiji su počeli da se javljaju svedoci koji tvrde da su imali "bliske susrete treće vrste".

Vojni i probni pilot Velibor Vukašinović, koji je svojevremeno bio i direktor JAT, otvoreno je podelio svoja iskustva u vezi sa neidentifikovanim letećim objektima.

On je gostujući u emisiji na Kurir TV otkrio da je u svojoj karijeri kao pripadnik ratnog vazduhoplovstva imao dva susreta s NLO.

- Prvi sam video jednom prilikom početkom 80tih godina. To je već fenomen Rtnja. Meni je potpuno namagnetisana struktura novog aviona koji nije mogao više da leti. Ja sam jednom video iznad Topole na trenažnom letu NLO koji je bio daleko udaljen i kretao se sporo - rekao je Vukašinović.

Foto: Shutterstock

 

Drugi put pored sebe je, kako kaže, imao i svedoka - svog đaka.

- Drugi put je bio sa Radojem Rakočevićem, mojim u tom momentu đakom. Sedeli smo u borbenom avionu i leteli smo iznad Batajnice kada smo iznad Pančevačkog hipodroma videli telo koje leti. Bilo je to srebrnasto telo, elipsaste strukture. Mi smo javili kontroli letenja i leteli ka tom objektu. U jednom momentu samo antigravitacijski nestaje ispred naših očiju - ispričao je Vukašinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slaže se

28.07.2023 21:21

Mama je negde pre korone, 2016. ili 2017, noću na nebu blizu pančevačkog buvljaka videla nešto ogromno, svetle boje, okruglo, s mnogo svetala. Otišlo je brzo i nečujno baš ka buvljaku, odn. obližnjem vojnom objektu. Slučajno??

Da dopunim

29.07.2023 17:09

Mislim na tzv. stari buvljak, gde se prodaje starudija i na koji dolaze ljudi iz cele Srbije. Buvljak je tik do hipodroma.