OD KOFERA IM OSTALA SAMO RUČKA, LET IM POMERILI U POSLEDNJEM TRENUTKU! Izrevoltirani srpski turisti napravili HAOS na aerodromu (FOTO)

Autor:

Vesti

26.07.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turisti se masovno žale na pomeren, ili otkazan let u poslednjem trenutku od strane kompanije ''WizzAir''.

OD KOFERA IM OSTALA SAMO RUČKA, LET IM POMERILI U POSLEDNJEM TRENUTKU! Izrevoltirani srpski turisti napravili HAOS na aerodromu (FOTO)

Foto: shutterstock, Srpski telegraf/Vladimir Lukić

Kompanija ''WizzAir'' ne prestaje da šokira turiste svojom neprofesionalnošću i bahatošću, te ni ovog puta nisu napravili izuzetak.

Sve više čitalaca ima problem sa otkazanim ili pomerenim letovima kompanije ''Wizz Air'', te je došlo i do slučaja da turistima doslovno propadne čitav dan zbog nemarnosti kompanija, iako su papreno platili neke od letova!

Jedan čitalac se požalio i na društvenoj mreži Instagram:


- Nama je otkazan let preko ''Wizzair'' za Barselonu, koji je zakazan za subotu u 18:45, a poleteli smo na kraju u nedelju u 07:40 - požalio se jedan od korisnika, te dodao:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Aranžman je takođe preko agencije ''Wayout'' koju sad zabole da nam odgovore na mejlove i da daju neko rešenje za izgubljen dan, lokalni vodič (njihov zaposleni) kaže samo da nema šanse da nam daju ni dan više. Užas, a koferi su nam izlomljeni i mokri.

Bahatost bez granica

Neretka pojava je bahato bacanje kofera na aerodromu, kao i uništavanje istih.

Dosta turista doživelo je neprijatnost kada su se uhvatili za ručku kofera, pa im ista ostala u ruci, a niko da se udostoji ikakvog objašnjenja. 

Kako je naš portal već pisao, ovo nije bio jedini promašaj poznate srpske agencije ''Wayout''. 

Sinoć je umalo došlo i do fizičkog okršaja između izrevoltirane turistkinje i recepcije hotela u Tunisu, a sve zbog neviđenog propusta agencije - prebukiranosti hotela. 

Podsećamo, grupa turista je nezadovoljna jer je, navodno, agencija prebukirala hotel gde su smešteni, ostavljajući ih da spavaju u sobama sa buđavim zidovima i bez klime na 46 stepeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Svi se pitaju kako je moguće da je agencija uopšte dozvolila da dođe do ovog problema, zašto niko nije odreagovao, gde je predstavnik srpske agencije koji bi trebalo da bude na stacionaru, ali odgovora nema ni na vidiku.

Nedoumice u vidu pitanja u vezi sa ovim slučajem poslate su kompaniji ''WizzAir'', kao i turističkoj agenciji ''Wayout'', ali, nažalost, još uvek nismo dobili nijedan odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading