ODBIO DA VOZI SRPSKE TURISTE! Srbi uradili GNUSNU stvar usred Alanje, vozaču prekipelo nakon TOG otkrića!

Autor:

Vesti

10.07.2023

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne samo da se peče jagnje na plaži, već se krade i iz hotela!

ODBIO DA VOZI SRPSKE TURISTE! Srbi uradili GNUSNU stvar usred Alanje, vozaču prekipelo nakon TOG otkrića!

Foto: Shutterstock, Pixabay

Da paradajz turizam i dalje živi, dokazali su još jednom turisti koji su ovoga puta letovali u Turskoj, u poznatom letovalištu, Alanji. 

Naime, autobus koji je bio zadužen za prevoz putnika do aerodroma odbio je da krene, a razlog je bio poražavajuć - 26 putnika ukralo je hotelske peškire!

- Autobus koji vozi putnike od hotela do aerodroma, u Turskoj, Alanja, nije hteo da krene dok putnici ne vrate 26 peškira ukradenih iz hotela. I onda namontirane gospođe moraše da izađu iz autobusa i vrate peškire, neke maznule i po 4 komada - navodi se u objavi na društvenoj mreži Tviter.

Iako nije poznat podatak da li su turisti samo morali da vrate peškire, ili i da plate pokušaj krađe hotela, svakako je poražavajuće i sramotno po zemlju iz koje se dolazi i ostavlja ružnu sliku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Neko tamo

11.07.2023 09:33

Šta reći,ma trebali su im ostaviti te peškire a za svaki naplatiti po 500e,bagro dokle će te nas brukati,postali smo gori od Bugara i Rumuna