BERETINI KRENUO, PA STAO: Alkaraz preko Italijana do četvrtfinala Vimbldona!

Autor:

Sport

10.07.2023

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac nakon izgubljenog prvog seta briljirao u nastavku.

BERETINI KRENUO, PA STAO: Alkaraz preko Italijana do četvrtfinala Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Prvi teniser sveta Karlos Alkaraz je u osmini finala Vimbldona bio bolji od Matea Beretinija 3:1. Po setovima je bilo 3:6, 6:3, 6:3 i 6:3.

Nešto više problema na servisu je u prvom setu imao zapravo Mateo Beretini. Morao je u dva navrata da spašava brejk lopte, a na kraju je on napravio brejk i to u ključnom momentu. U osmom gemu je poveo 5:3, a kada je brejk overio svojim dobrim servis gemom osvojio je prvi set.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mateo Beretini

 

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

U drugom setu Alkaraz je poveo 4:1 kada je napravio brejk i tu prednost nije ispuštao da bi u trećem setu još ranije oduzeo servis rivalu. Do kraja seta je još jedan brejk napravio pa je bilo 6:3.

Karlitos je u ta dva seta stekao ogromnu sigurnost, nije dopuštao Mateu da priđe njegovom servisu i četvrti set se uglavnom svodio na to da serveri lako osvajaju gemove. U osmom gemu Alkaraz je lako osvojio gem na servis Beretinija, poveo je 5:3 i tu je meč bio gotov.

Momku iz Mursije protivnik u četvrtfinalu biće Norvežanin Holger Rune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading