NA AERODROMU "NIKOLA TESLA" PONOVO RASPAD SISTEMA: Juče bila inspekcija, a danas koferi svuda, pravo čudo da avion može i da poleti od njih (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.07.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutna situacija na aerodromu "Nikola Tesla" potpuno je zabrinjavajuća, budući da je ponovo nastao haos.

NA AERODROMU "NIKOLA TESLA" PONOVO RASPAD SISTEMA: Juče bila inspekcija, a danas koferi svuda, pravo čudo da avion može i da poleti od njih  (VIDEO)

Foto: ST/W. LUkić,

Trenutna situacija na aerodromu "Nikola Tesla" ponovo je zabrinjavajuća, sudeći po najnovijem videu koji se pojavio, a na kom se vidi kako "brdo" kofera leži na suncu.

Snimak je zabeležen iz automobila kom je nemoguće bilo da se probije kroz ovu gomilu prtljaga, što je za nevetrovati uzevši u obzir da je tokom jučerašnjeg dana dolazila inspekcija.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana, na osnovu odluke Direktorata civilnog vazduhoplovstva, više ne postoji ograničenje u pogledu broja kompanija koje na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" mogu da pružaju usluge zemaljskog operatera, saopštio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

To je trebalo da poboljša usluge ček-ina i sortiranja prtljaga.

Do sada na beogradskom aerodromu to su mogle da rade samo tri kompanije – koncesionar aerodroma „Vansi“, kao najveća, zatim Er Srbija koja je imala mogućnost, iako to nije radila, i francuska kompanija "Skaj partner".

Sada više nema restrikcija, i sve kompanije koje imaju odgovarajuće sertifikate za obavljanje tog posla, koje izdaje država Srbija, mogu slobodno da rade, ukazao je minsitar Vesić.

On je kazao da, za sada, još tri kompanije imaju potrebne sertifikate – britanski Menzis graund holding, koja godišnje opsluži 300 miliona putnika u 60 država, grčki Golden er, sa 5.000 zaposlenih, i domaća kompanija Er Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading