IVANA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU IZ SUPEROLUJE: Šoferka je naprsla, po njoj su tukli i srča i grad! Evo kako se spasla (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

25.07.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana po celom telu ima modrice, kopče na glavi i leđa su cela izgrebana. Snaga grada bila je tolika da je auto potpuno razbijen

IVANA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU IZ SUPEROLUJE: Šoferka je naprsla, po njoj su tukli i srča i grad! Evo kako se spasla (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

Ivani i Aneju, mladom paru iz Beograda, koji živi na Divčibarama, jedan običan dan pretvorio se u pakao. Tokom prethodne superćelijske oluje Ivana je doslovno jedva izvukla živu glavu!

- Nažalost, Ivana se juče (pre dva dana) našla u vožnji tokom najveće oluje u Kraljevu. Uspela je da siđe sa kolovoza, ali se kroz par sekundi staklo sa vrata raspuklo po njoj i krenula je da krvari. Šoferka je naprsla skroz i od straha od stakla ona je istrčala iz auta - navodi se na Instagram profilu Ivane i Aneja.

Dodaje se da je Ivana zadobila povrede glave, ramena i po celom telu zbog grada.

- Samo je videla jednog čoveka koji se sakrio pored svog motora, prišla mu, a već je krvarila na nekoliko mesta, on ju je svojim telom zaštitio, jer je imao kacigu i ranac na leđima - opisali su oni kako je sve to stravično izgledalo.

Napisali su i da su se Ivana i taj čovek vratili u auto kako bi se sakrili od oluje.

Ivana po celom telu ima modrice, kopče na glavi i leđa su cela izgrebana. Snaga grada bila je tolika da je auto potpuno razbijen. U Kraljevu su mnoge kuće ostale bez krova, automobili razlupani, u hitnoj je bio kolaps od povređenih ljudi - navodi se u objavi Ivane i Aneja.

Dodali su da su Ivanine povrede mnogo veće nego što se misli da grad može da učini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading