IVAN DIVAC: Nova zgrada terminala na niškom aerodromu gotova do kraja septembra (FOTO)

Autor:

Vesti

25.07.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Divac je rekao da je od preuzimanja aerodroma u Nišu od strane Republike Srbije samo u opremu uloženo oko 7.000.000 evra, a sada je to i vidljivo.

IVAN DIVAC: Nova zgrada terminala na niškom aerodromu gotova do kraja septembra (FOTO)

Foto: Ministrarstvo Građevinarstva

Ivan Divac na aerodromu u Nišu

Nova zgrada terminala na niškom aerodromu “Konstantin Veliki”, kompeltno će biti izgrađena do kraja septembra, izjavio je predsednik Skupštine aerodroma Srbije i pomoćnik ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Ivan Divac

Na Skupštini aerodroma Srbije, koja je danas održana u Nišu usvojen je kvartalni izveštaj i izmena plana poslovanja, a Divac i direktor “Aerodroma Srbije” Mihailo Zdravković prisustvovali su promociji dva nova najsavremenija vatrogasna vozila čija je ukupna vrednost 1.500.000 evra.

Divac je rekao da je od preuzimanja aerodroma u Nišu od strane Republike Srbije samo u opremu uloženo oko 7.000.000 evra.

- Osim toga, pravi se nova zgrada terminala koja će građevinski biti završena do kraja septembra, a čija je građevinska cena osam miliona evra - rekao je Divac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading