ZAŠTO JE G-DRIVE GORIVO KOJE NEGUJE VAŠ AUTOMOBIL

Autor:

Vesti

27.06.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjaci se slažu da je jedan od ključnih parametara koji utiču na pouzdanost rada motora, a samim tim i na performanse automobila - kvalitet goriva.

ZAŠTO JE G-DRIVE GORIVO KOJE NEGUJE VAŠ AUTOMOBIL

Foto: NIS

G-Drive - gorivo koje neguje vaš automobil

Kažu da je automobil mnogima kao član porodice. Zbog toga zaslužuje potpunu brigu – od izbora goriva koje troši do predanog rada na održavanju i zaštiti. Što se vozilo bolje održava to postaje „imunije“ na različite kvarove.

Stručnjaci se slažu da je jedan od ključnih parametara koji utiču na pouzdanost rada motora, a samim tim i na performanse automobila - kvalitet goriva. Drugim rečima, što je gorivo kvalitetnije, veće su šanse da se izbegnu kvarovi, a dodatno se povećava i efikasnost potrošnje goriva. Ukoliko volite da brinete o „zdravlju“ vašeg četvorotočkaša, onda je premijum G-Drive gorivo kompanije NIS pravi izbor za vas. Ovo domaće premijum gorivo doprinosi boljem radu motora, redovnom upotrebom omogućava duži radni vek, a pruža i bolji doživljaj vožnje koji dolazi kao posledica poboljšanih performansi rada motora.

Zašto je G-Drive – idealni „partner“ na svakom putovanju

G-Drive premijum benzin i dizel, gorivo visokog kvaliteta, proizvodi se prema najvišim tehnološkim standardima u domaćoj Rafineriji u Pančevu. Inspirisana čistom energijom i osećajem superiornosti tokom vožnje, formula premijum goriva NIS-a kreirana je od strane renomiranih stručnjaka iz domaće rafinerije tako da pruži maksimalne performanse i optimalan rad motora. Između ostalog, unapređene performanse su potvrđene u jednom od najvećih centara za testiranje vozila, u mestu Milbruk u Engleskoj. Rezultati ovog testiranja dokazali su da G-Drive doprinosi povećanju snage i dužem radnom veku motora.

Uz G-Drive je čistiji motor

Zahvaljujući sinergiji aktivnih komponenti aditiva sa benzinom, odnosno evro dizelom najboljeg kvaliteta domaće proizvodnje, upotreba G-Drive goriva može smanjiti mogućnost pojave štetnih posledica i kvarova na motoru automobila. G-Drive može značajno da utiče na manje stvaranje naslaga na motoru vašeg automobila, kao i da umanji buku rada motora i snizi emisiju štetnih gasova.

G-Drive vam nudi mogućnost za uštedu

Uz program lojalnosti „Sa nama na putu“ kompanije NIS na G-Drive 100 benzin ili G-Drive dizel možete ostvariti popust do 6 dinara po litru na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. To je samo još jedan razlog da uz G-Drive uživate u vrhunskim performansama, i to na svakom pređenom kilometru.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading