PRONAĐENA OŠIŠANA U BEOČINU! Devojčica (15) iz Sremske Kamenice konačno kod kuće! SAMO ĆUTI I PLAČE, ODBIJA BILO KAKVU KOMUNIKACIJU!

Autor:

Vesti

09.06.2023

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je majka devojčice potvrdila, ona je danas oko 16 časova poslala poruku svom bratu na Instagramu, što je policiji bilo dovoljno da je locira.

PRONAĐENA OŠIŠANA U BEOČINU! Devojčica (15) iz Sremske Kamenice konačno kod kuće! SAMO ĆUTI I PLAČE, ODBIJA BILO KAKVU KOMUNIKACIJU!

Foto: Društvene mreže

Devojčica G. S. (15) iz Sremske Kamenice pronađena je danas, saznaje "Blic".

Kako je majka devojčice potvrdila, ona je danas oko 16 časova poslala poruku svom bratu na Instagramu, što je policiji bilo dovoljno da uspe da je locira.

- Čim je upalila telefon, policija je uspela da je locira i odmah su otišli po nju. Pronađena je u Beočinu - kaže njena majka  i dodaje:

- Sve je u redu, ona je u dobrom stanju. Živa je, zdrava, samo je sebi dugu kosu koju je imala odsekla do ramena. Sedi, gleda u nas, plače, sleže ramenima i na naše pitanje 'zašto' ona odgovara "ne znam".

Loše ocene razlog nestanka?

Uplašena, ali srećna jer joj je dete živo i zdravo, majka u razgovoru za Blic kaže da njena ćerka odbija da priča, ali da je saznala šta bi mogao biti potencijalni razlog njenog nestanka.

- Saznala sam da bi iz četiri predmeta trebalo da ide na popravni, loše su joj ocene. To pretpostavljamo da je bio razlog nestanka. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, moraćemo tek da razgovaramo, jer ona zasad odbija da nam kaže bilo šta. Sve će se rešiti, samo je važno da je ona pronađena i da smo ponovo svi zajedno - zaključila je  majka.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading