OGORČENI I LJUTI! Roditelji na sastanku sa direktorkom, besni zbog snimanja spota sa Kristijanom u školi! OSUĐENOG KRIMINALCA PREDSTAVLJAJU KAO PROFESORA!

Autor:

Vesti

20.04.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz škole su za Telegraf rekli da je učionica ustupljena za snimanje spota jednog muzičkog sastava, da deca iz spota nisu đaci u njihovoj školi, ali i da nisu bili upućeni u to da će Golubović glumiti u spotu.

OGORČENI I LJUTI! Roditelji na sastanku sa direktorkom, besni zbog snimanja spota sa Kristijanom u školi! OSUĐENOG KRIMINALCA PREDSTAVLJAJU KAO PROFESORA!

Foto: Nikola Mutić, ATA Images

Ranije danas Ministarstvo prosvete zatražilo je od prosvetne inspekcije da hitno izvrši nadzor u OŠ "Đura Jakšić" u Rakovici, nakon saznanja da je u toj školi sniman spot u kom učestvuje Kristijan Golubović.

U Osnovnoj školi "Đura Jakšić" održan je sastanak Saveta roditelja, nakon što je u ovoj školi sniman spot grupe "Crni Cerak" u kom je učestvovao i i bivši učesnik "Zadruge" Kristijan Golubović.

Na TikToku je objavljen snimak "Vaš omiljeni profesor", na kome se vidi Golubović kako se na "nastavi" zabavlja sa đacima.

Iz škole su za Telegraf rekli da je učionica ustupljena za snimanje spota jednog muzičkog sastava, da deca iz spota nisu đaci u njihovoj školi, ali i da nisu bili upućeni u to da će Golubović glumiti u spotu. 

Roditelji dece koji idu u školu ogorčeni su zbog svega što se dogodilo, a na zakazani sastanak, osim članova Saveta, došao je veliki broj nezadovoljnih roditelja koji žele da čuju odgovor od direktorke. 

- Ja sam u savetu roditelja, ali nisam danas pozvana na sastanak. Ogorčena sam - rekla je jedna majka u izjavi za Telegraf.

Ogorčen je i jedan Nikola, čija ćerka pohađa prvi razred u ovoj školi.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

O.Š. Đura Jakšić

 

- Morali su da znaju ko dolazi u školu, barem su mogli da se raspitaju na internetu. Moje dete je prvi razred, jedino što je dobro u školi jeste učiteljica. Ovo što se desilo, moglo je da se proveri i ovde se deca targetiraju. Čujte, Crni Cerak došao a ne znaju ko su? Pa kako to? - kaže Nikola iz Saveta roditelja.

Za incident koji se dogodio u školi roditelj Bojan Kovačević saznao je preko roditeljske grupe, sasvim slučajno.

- Čak ni moja ćerka kada je došla iz škole i kada sam je pitao nije znala da se to desilo - kazao je on u izjavi za naš portal.

Na pitanje kakva su mu očekivanja, on kaže:

- Moja očekivanja su da se nešto konačno uradi, da ova deca imaju neki dobar put i da onaj ko treba bude sankcionisan - kazao je on.

Kovačević kaže da ne zna da li je u ovoj školi i ranije bilo istih slučajeva, budući da njegova ćerka u ovu ustanovu ide tek godinu dana.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Relja Despotović iz Crnog Ceraka

 

- Ovo je za mene bilo skandalozno, šund, užas. Da nam jedan osuđeni kriminalac, to što je bio u rijalitiju nema veze, dolazi u školu. On je na tom snimku predstavljen kao neki profesor i koliko sam video on im je u pauzama pričao kako je bio izbacivan, što po meni nije normalno - kazao je on.

Na pitanje kako komentariše izjavu direktorke da ona nije znala ko dolazi na snimanje, Kovačević kaže da je ona morala da bude ovde ako je ustupila školu.

Tokom sastanka direktorka je tvrdila da nije znala ko će doći u školu.

Roditelji su ogorčeni i spremni su da traže njenu ostavku.

Podsetimo, ranije danas Ministarstvo prosvete zatražilo je od prosvetne inspekcije da hitno izvrši nadzor u OŠ "Đura Jakšić" u Rakovici, nakon saznanja da je u toj školi sniman spot u kom učestvuje Kristijan Golubović.

Muzički sastav Crni Cerak odmah po objavljivanju snimka i reagovanja u javnosti objavio je na storiju svog Instagram profila da se učionica koristila za potrebe snimanja spota, te da su za to dobili dozvolu od roditelja.

- Mi imamo nastavu samo u jutarnjoj smeni, poslepodne nema nastava. Ta deca koju vidite na snimku, nisu đaci naše škole. Pouzdano znamo da su roditelji dali dozvolu za to. Takođe, nismo bili upućeni da će Kristijan Golubović glumiti u spotu - odgovorili su iz ove škole ranije danas.

(Republika/Telegraf)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading