PRVA IZJAVA DIREKTORKE! Sramna odbrana: NISAM ZNALA DA KRISTIJAN GOLUBOVIĆ DOLAZI U ŠKOLU!

Autor:

Vesti

20.04.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka Osnovne škole ,,Đura Jakšiž" Tamara Jelić pokušavala je bezuspešno da se opere nakon skandala koji je izazvan pojavljivanjem Kristijana Golubovića.

PRVA IZJAVA DIREKTORKE! Sramna odbrana: NISAM ZNALA DA KRISTIJAN GOLUBOVIĆ DOLAZI U ŠKOLU!

Foto: ATA Images, Tv Pink, Nikola Mutić

Tamara Jelić, direktroka Osnovne škole ,,Đura Jakšić" na Kanarevom brdu, koja se danas našla u centru skandala, nakon što je u istoj, za potrebe snimanja spota, boravio osuđeni kriminalac Kristijan Golubović, oglasila se za Republiku, sramno pokušavajući da spere krivicu.

- Mene je pozvala Srna Lango i zamolila da usutupim određene prostorije za snimanje spota, muzičkoj grupi Crni Cerak. Namera je bila da se snimi spot koji govori o nasilju i svemu lošem što se danas dešava, rijatli programima i slično. Meni se to učinilo kao dobra ideja i odlučila sam da pristanem. Prvobitno je bila namera da se spot snimi za vreme raspusta, ali pošto organizatori zbog tehničkih stvari nisu mogli, odlučeno je da snimanje bude 19. aprila nakon nastave - kazala je Jelićeva. 

Kako tvrdi, u periodu dok je na kratko izašla iz škole, pojavio se Kristijan.

- Otišla sam do kuće da se presvučem i u tom periodu je došao Kristijan Golubović. Mene su pozvali i to mi saopštili, ali kad sam se vratila on je već bio otišao. Upitala sam organizatore zašto me niko nije obavestio o tome, rekli su da je došlo do nenamerne greške - tvrdi direktorka.

Na pitanje da li postoji obezbeđnje i da li ono kontroliše ulazak u školu direktorka je rekla da postoji, ali da oni nikoga ne pitaju zašto je došao, pa tako nisu ni Kristijana Golubovića.

Na pitanje naše novinarke da li to onda znači da u školu može da uđe i serijski ubica, a da ga niko ne proveri, direktorka je kratko rekla:

- Ne mogu ta pitanja. Zaista. Doviđenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading