Reagovanje Veselina Vukovića

Autor:

Vesti

02.04.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redakciji portala Republike prosleđen je dopis od strane punomoćnika porodice Veselina Vukovića iz Šapca.

Reagovanje Veselina Vukovića

Foto: shutterstock

Sudski čekić

Dopis je reakcija na tekst objavljen na našem portalu 15.03.2023. godine o događaju koji se desio u Drajzerovoj ulici u Beogradu a u kome je navodno napadnut Veselin Vuković a da je napadač njegov sin.

- Ova informacija je nepotpuna i samo delimično istinita. Delimično je istinita i to u delu da su se imenovana lica zaista kritičnog dana nalazila u ul. Drajzerova u Beogradu. Tačno je da je došlo i do verbalnog sukoba i bezazlenog gurkanja. Sve ostalo a vezano za nasilničko ponašanje aktera je neistina. Neistina je da je sin P.V. zadao udarce ocu Veselinu. Otac Veselin nije zadobio bilo kakve telesne povrede niti primio bilo kakav udarac od svog sina kritične prilike. Neistina je da je vozilo hitne pomoći bilo na licu mesta, ono nije ni zvano iz prostog razloga što povređenih u ovom događaju nije ni bilo. Sledstveno neistina je da je odbijena medicinska pomoć obzirom da nikakva medicinska pomoć nije ni zatražena a samim tim nije ni pružena od bilo koga - kaže se između ostalog u dopisu prosleđenom našoj redakciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading