USTAŠKI DERNEK U SRCU BEOGRADA! Bruka i sramota: U Hiltonu odjekivale pesme Marka Perkovića Tompsona!

Autor:

Vesti

20.03.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Hrvatskoj ne propuštaju priliku da udare na Srbe i Srbiju, ali je naročita sramota kada to učine u samom centru Beograda!

USTAŠKI DERNEK U SRCU BEOGRADA! Bruka i sramota: U Hiltonu odjekivale pesme Marka Perkovića Tompsona!

Foto: www.profimedia.rs

Kako Republika saznaje, kulinarsku manifestaciju "Dani Hvara", koja se održava u hotelu Hilton obeležio je težak skandal pošto su puštane pesme ozloglašenog srbomrsca Marka Perkovića Tompsona.

- Na osmom spratu ovog hotela održavni su dani dalmatinske kuhinje, tokom kojih su pustili i Tompsonovu  pesmu "Lijepa li si". Istu onu uz koju njihovi sportisti padaju u trans kada postignu neki dobar rezultat - navodi naš sagovornik.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Kako on kaže ovo je neviđena bruka i sramota koja se dogodila u srcu srpske prestonice.

I eto dok se oni u centru Beograda vesele uz Tompsona, našim pevačima narodne muzike brane da pevaju u Hrvatskoj, članici Evropske unije - navodi naš izvor koji je prisustvovao skandaloznom događaju precizirajući da su srpski konobari bili zgroženi onim što su čuli.

Inače, hotel Hilton na svom Instagramu uveliko reklamira ovaj događaj. 

- I ovog marta nas očekuje kulinarsko putovanje Jadranskim morem na koke nas vode kuvari Hrvoje Tomičić i Nikola Jokić. Posetite SkyLounge, na 8. spratu hotela Hilton od 12. do 22. marta i prepustite se najukusnijim dalmatinskim rece4ptima koje ćete obožavati - navodi se u jednoj od objava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Rass

20.03.2023 17:06

Ko sisa kada sm9 budale,fasiati nam pevaju,kuvaju i jos se dice. Pohapsiti bandu i u camac staviti neka plivaju u Crno More kod svojih

Gordana

20.03.2023 17:15

Pa stvarno smo teska stoka Vucicu ti di kriv sve dozvoljavas sram te bilo

Jo Jo

20.03.2023 17:16

Stvarno treba sve da nas pobiju mi smo srbi sranje Vučko iiiiii

Pero

20.03.2023 19:33

Stoka ustaška.