BOĆI POMAGALE DVE ŽENE? Proširuje se istraga za ubistvo MMA borca - njihova uloga je ključna

Autor:

Hronika

20.03.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga se proširuje na pomagače Daliboru Bogdanoviću Boći nakon izvršenog zločina, saznaje portal Republika.rs.

BOĆI POMAGALE DVE ŽENE? Proširuje se istraga za ubistvo MMA borca - njihova uloga je ključna

Foto: youtube.com/Fk Vojvodina/Twitter/Ninoslav Sretenović

Dalibor Bogdanović Boća

Moguće je da će se proširiti istraga ubistva MMA borca Uroša Stefanovića na još  dve osobe, saznaje od izvora iz istrage portal Republika.rs

Kako saznajemo, istraga se proširuje na pomagače Daliboru Bogdanoviću Boći nakon izvršenog zločina.

Prema informacijama do kojih je došao portal Republika.rs, još uvek se veštače neke poruke i telefoni i uskoro bi mogle da budu saslušane te dve žene sa kojima se Dalibor Bogdanović Boća čuo nakon zločina.

Takođe, očekuje se novo veštačenje automobila za koji se smatra da ga je Boća koristio za bekstvo i da je sa njim u toku bega bila još jedna osoba.

Kako saznajemo, u istom automobilu su nađena i Boćina lažna dokumenta.

- Očekuje se uskoro da će ova nova saznanja dobiti i sudski epilog - kaze izvor portala Republika.rs.

Da podsetimo, bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća (44) se sumnjiči da je nalogodavac napada u kom je ubijen MMA borac Uroš Stefanović.

Policija je po nalogu tužilaštva nakon ubistva raspisala potragu za Bogdanovićem zbog sumnje da je organizovao pokušaj likvidacije u Novom Sadu.

Posle ove likvidacije uhapšeno je 13 ljudi u spektakularnoj akciji policije, a pronađeni su i DNK tragovi u automobilu iz kog je izvršen napad.

Tužilaštvo je odmah saopštilo da je zajedničkim radom sa MUP rasvetljeno ubistvo i da se za neposrednim izvršiocima traga zbog krivičnog dela teško ubistvo, koje je kažnjivo kaznom zatvora od najmanje deset godina ili doživotnim zatvorom.

Dalibor Bogdanović Boća se nakon skrivanja 9. marta 2022. godine predao policiji. On je  ušetao u policijsku stanicu bez advokata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading