STANARI JEDNE VIŠESPRATNICE MUKU MUČE SA KOMŠINICOM: Imamo ludu babu u zgradi, treba nam pomoć

Autor:

Vesti

16.03.2023

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Redit pojavila se objava u kojoj se stanarka jedne višespratnice, aki ne otkriva o kom gradu je reč, žali na komšinicu koja im često blokira lift.

STANARI JEDNE VIŠESPRATNICE MUKU MUČE SA KOMŠINICOM: Imamo ludu babu u zgradi, treba nam pomoć

Foto: pixabay.com

Naime žena koja živi na petom spratu otvori vrata i drži ih tako satima ogledajući se u ogledalu koje je u liftu, prenosi Kurir.

Ljudi treba nam pomoć. Imamo ludu babu u zgradi na petom. Ono, klinički ludu reda stoji u hodniku sat i po vremena i priča sama sa sobom, stoji ispred zgrade dok pada sneg i trza glavom i tako dalje. Prvo ti bude žao, onda ti se gospođa obrati i jasno ti je zašto je ostala sama. Lično ja sam imala nekoliko incidenata s gospođom, ali uglavnom pali da se okreneš i odeš.

E sad šta je problem, gospođi su vrata od stana odmah pored lifta i ona otvori vrata od stana, vrata od lifta, stoji u hodniku i gleda se u ogledalo i priča. I lift tako stoji satima dok je neko ne pomeri. Sad ni ovo ništa ne bi bio problem da mi se ne dešava redovno da uđem u zgradu s decom, čekamo lift, vidimo da stoji na petom i ako neko ne naiđe da skloni gospođu, moram da penjem dva deteta, kolica i ne daj bože nešto što sam ponela na sedmi sprat.

Sinoć ista scena, samo muž izašao sa starijim detetom i kerom napolje, vraćaju se, zove me da siđem na peti da pomerim babu. Tu mi drugarica, pošaljem nju da ne silazim s bebom. Stanem na vrata i slušam. Čujem kako gospođa kreće standardno da je na...ava nakon što je ova pita da se pomeri jer čeka dete da uđe u lift. Ona koja joj odgovara sa: Ko bi tebi tako odrpanoj napravio dete (nije bila odrpana), ko si ti, jesi ti policija, ti mene lažeš misliš da sam ja luda, vidi se na šta ličiš, koje ti bre dete imaš, ko bi tebe hteo". Iz čista mira.

Po...dim i siđem onako bosa sa sve detetom, drugarica u liftu drži unutrašnja vrata, a baba koči spoljašnja i pokušava da uđe unutra da je napadne. Ja sam bukvalno došla i pipnula je po ramenu i rekla "beži s vrata". Ona se pokrenula, počela da vrišti i viče "AAAAA BEBA EVO JE BEBA! i pobegla u stan. Lift krenuo, ja otišla gore. Onda je izašla opet na hodnik i krenula da vrišti i jeca kao da je neko kolje. Tako da sam prilično sigurna da ona ne zna jesam li ja bila stvarna ili plod njene šize, i onda sam htela da se pojedem jer mi uopšte to nije bila namera. Međutim, s gospođom na finjaka ne radi.

Sve se brzo smirilo, ali nisam videla babu od sinoć i sad me strah da joj nije srce puklo. I ako nije, tek onda ne znam šta da radimo s njom", završva ova žena svoju objavu, tražeči savet šta da uradi kako ih stanarka više ne bi maltretirala. Usledili su mnogobrojni komentari i saveti, ali većina je predložila da ovaj problem pokuša da reši upravnik zgrade.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading