BEZBEDNO I JEDNOSTAVNO: Kupovina goriva u svega par klikova! I to bez odlaska na kasu!

Autor:

Vesti

15.03.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korišćenje Drive.Go mobilne aplikacije je bezbedno i jednostavno1

BEZBEDNO I JEDNOSTAVNO: Kupovina goriva u svega par klikova! I to bez odlaska na kasu!

Foto: NIS kompanija

Da li ste čuli za Drive.Go? Reč je o prvoj aplikaciji na tržištu Srbije putem koje možete izvršiti plaćanje goriva bez odlaska na kasu, praktično na samom točionom mestu.

Ovu inovativnu uslugu na domaće tržište plasirala je kompanija NIS, koja iz godine u godinu kontinuirano ulaže u razvoj i digitalizaciju svojih usluga, a sve kako bi svojim potrošačima pružila najviši nivo korisničkog iskustva. U Srbiji je danas više od 250.000 potrošača preuzelo Drive.Go mobilnu aplikaciju, koja je osmišljena da korisnicima ponudi brzo, jednostavno i sigurno plaćanje, direktno iz automobila, bez potrebe za čekanjem reda na kasi.

Foto: NIS kompanija

Drive.Go aplikacija

Korišćenje Drive.Go mobilne aplikacije je bezbedno i jednostavno. U samo nekoliko koraka se može izvršiti registracija naloga u samoj aplikaciji, za šta će vam biti potrebno svega par minuta, a kako bi se uneli svi potrebni podaci, kao što su podaci o bankovnoj kartici kojom će se vršiti plaćanje. Uz to prilikom registracije naloga može se uneti i kartica programa lojalnosti „Sa nama na putu“ što će omogućiti da i prilikom kupovine goriva putem aplikacije sakupljate bonus poene na kartici na isti način kao i prilikom plaćanja na kasi. Sakupljene bonus poene možete iskoristiti prilikom naredne kupovine na NIS-ovim benzinskim stanicama i na taj način ostvariti dodatne uštede.

Sigurno plaćanje

Svi uneti podaci u potpunosti su zaštićeni, što čini kupovinu goriva uz pomoć Drive.Go mobilne aplikacije maksimalno bezbednom i sigurnom. Sve platne transakcije putem Drive.Go aplikacije prolaze kroz obradu platnog procesa, koji je u skladu sa PCI DSS sigurnosnim standardima. Upravo ovakvi standardi osiguravaju zaštitu tehničkih i operativnih komponenti sistema koje su ključne za procesuiranje podataka o karticama ili su povezane sa njima.

Obogaćena novim funkcionalnostima

Pored mogućnosti plaćanja goriva bez odlaska na kasu, u Drive.Go aplikaciji vas očekuju i dodatne funkcionalnosti koje su izuzetno korisne. Tako, ulaskom u aplikaciju možete očekivati prikaz mape, koja vam pruža najkraću i najbržu rutu do prve benzinske stanice, uz to možete dobiti informaciju o radnom vremenu benzinske stanice kao i o vrstama goriva i dostupnim uslugama na željenim benzinskim stanicama. Dodatno, razvijena je nova funkcionalnost u aplikaciji, a to je da fiskalni račun stiže na mejl adresu koja je sačuvana u samoj aplikaciji, a ukoliko je potreban račun za firmu, potrebno je samo da se sačuva PIB broj u segmentu Moja firma.

U NIS-u navode da je digitalizacija i uvođenje inovacija u svakodnevni biznis ono na čemu predano rade, a sve u cilju da potrošačima uštede vreme i ponude najkvalitetniju uslugu. Kako ističu, tehnologije danas ubrzano napreduju i neophodno je pronaći nove digitalne alate koji će unaprediti korisničko iskustvo potrošača, ali i povećati efikasnost rada zaposlenih. Mobilna aplikacija Drive.Go je svakako dobar primer na koji način inovacija može doprineti većoj konkurentnosti i boljoj održivosti kompanije na tržištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading