FONDACIJA ''HUMANA SRCA'' I PRIVREDNA KOMORA SRBIJE POTPISALE MEMORANDUM O SARADNJI: Cilj je međusobna podrška kroz humanitarne akcije

Autor:

Vesti

15.03.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim dokumentom definisani su načini saradnje i međusobna podrška koja će se realizovati kroz aktivnosti u skladu sa politikama i humanitarnim ciljevima Komore i Fondacije.

FONDACIJA ''HUMANA SRCA'' I PRIVREDNA KOMORA SRBIJE POTPISALE MEMORANDUM O SARADNJI: Cilj je međusobna podrška kroz humanitarne akcije

Foto: Fondacija Humana srca

Privredna komora Srbije i Fondacija „Humana srca“ potpisale su Memorandum o saradnji sa ciljem jačanja aktivnosti usmerenih na podršku socijalnom preduzetništvu, realizaciju zajedničkih projekata i humanitarnih akcija, edukacija i obuka. 

Memorandum su potpisale Branislava Simanić, direktorka Sektora preduzetništva Privredne komore Srbije i Danijela Vasilijević, osnivač i upravitelj Fondacije „Humana srca“.

Foto: Fondacija Humana srca

Fondacija ''Humana srca'' i Pripredna komora Srbije potpisale Memorandum o saradnji

Ovim dokumentom definisani su načini saradnje i međusobna podrška koja će se realizovati kroz aktivnosti u skladu sa politikama i  humanitarnim ciljevima Komore i Fondacije, sa fokusom na pomoć i unapređenje položaja svih ranjivih kategorija društva, a pogotovo dece u manje razvijenim mestima Srbije.

Nakon potpisivanja Memoranduma, Simanić je istakla da su PKS i njene članice uključene u veliki broj humanitarnih aktivnosti i donacija ukazujući na značaj humanitarnog rada i snagu umrežavanja društva i privrede u toj oblasti. Pozvala je kompanije i preduzetnike da ,u skladu sa svojim mogućnostima, podrže aktivnosti Fondacije  „Humana srca“  i sve druge humanitarne akcije. 

Osnivač i upravitelj Fondacije, Danijela Vasilijević, istakla je da joj je velika čast potpisivanje memoranduma sa Privrednoom komorom Srbije, što je prvi korak ka budućoj saradnji, koja će doprineti popularizaciji filantropskog rada. Zahvalila je Branislavi Simanić za nesebično zalaganje i posvećenost u promovisanju privrednih i humanitarnih aktivnosti. 

Na konferenciji za medije predstavljene su dosadašnje aktivnosti i budući rad Fondacije, a najavljen je jedinstven događaj - donatorska večera koji Fondacija priprema za svoj prvi rođendan 4. aprila u hotelu „Metropol“. Cilj donatorske večeri je da se za tri socijalno ugrožene porodice iz Dimitrovgrada, Leskovca i Vlasotinca, prikupi novac za izgradnju kuća. Upućen je poziv privrednicima, sportistima, javnim ličnostima da kroz učešće na humanitarnoj aukciji daju svoj doprinos celoj akciji, licitirajući za ekskluzivne predmete i usluge, koje je Fondacija dobila od svojih partnera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading