ŠTA NAM RADE? "Natgeo" objavio snimak iz Sombora, A KOMENTARI SU DA U SRBIJI MOGU DA TE UBIJU ZA 10 EVRA!

Autor: Republika

Vesti

06.02.2018

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video koji je nastao u Somboru objavljen je na Instagram profilu poznatog svetskog kanala National Geographic. Do sada ga je pogledalo više od milion ljudi, a neki od komentara na našu zemlju Srbiju su i više nego jezivi.

Na snimku je napuštena kuća, oko nje Romi, a provejava sneg... Kada izuzmemo pozitivne komentare u kojima su ljudi oduševljeni ovim prizorom, ostaju negativni koji su i više nego strahotni i daleko od istine.

Jedan od njih upozorio je sve koji žele u Srbiju da budu oprezni.

- Ja sam bio prošle godine. Tamo mogu da te ubiju za 10 evra. Beograd je ok, kao i Novi Sad. Ali treba da se držiš u centru i zaobilaziš noćne klubove - napisao je, a onda dodao i komentar o izbeglicama, pošto, po njemu, ovaj video priča njihovu tužnu priču.

- National Geographic pokazuje kako u Srbiji tretiraju izbeglice, smeštaju ih u hladna skladišta, stare kuće i ophode se prema njima kao prema životinjama. Jer za Srbe nisi čovek ako nisi Srbi.

Potom je sledeći napisao "Da Srbi ubijaju decu, žene i starce. Zato i kažem da su Srbi kriminalci".

Treći je zgrožen što "Srbi malu decu teraju na sneg bez jakne", a četvrti podrugljivo kaže da je Sombor "odlična destinacija za letovanje".

Užasno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading