GOLOTINJO, I FIRMI SI TEŠKA! Epilog afere "Strujni udar": Pokrenut postupak protiv RAZVRATNE RADNICE! (FOTO)

Autor:

Vesti

28.02.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle pisanja Srpskog telegrafa Marija Đorđević Petrović se našla na tapetu nadležnih

GOLOTINJO, I FIRMI SI TEŠKA! Epilog afere "Strujni udar": Pokrenut postupak protiv RAZVRATNE RADNICE! (FOTO)

Foto: facebook.com/instagram.com/printscreen

Maki Mačkica, kako je sebe na Instagramu nazvala Marija Đorđević Petrović, trese EPS!

Njene golišave slike, koje je juče objavila Republika, nisu prošle nezapaženo, pa su nadležni u Elektroprivredi Srbije protiv nje poveli disciplinski postupak. Doduše, ona ovakve fotografije kači godinama, pa je pitanje zašto je EPS čekao da procure u medije, pa da reaguje.

Korisnici društvenih mreža, ali i čitaoci našeg lista i portala Republika.rs, pitali su se ko je dotičnu zaposlio u javnom preduzeću i šta ona uopšte radi, odnosno kad stiže da radi od silnog slikanja polugole zadnjice i ostalih telesnih atributa.

PUMPANJE I BUŠENJE

- Marija Đorđević Petrović je od 2013. do 2014. bila angažovana u Rudarskom basenu Kolubara preko preduzeća Kolubara usluge, od 2014. do 2016. radila je na određeno, a od 22. septembra 2016. na neodređeno u javnom preduzeću Elektroprivreda Srbije, ogranak RB "Kolubara". Zaposlena radi na poslovima pumpara na površinskim kopovima u Baroševcu, pogon pomoćna mehanizacija, radna jedinica dubinsko bušenje i vodovod. Protiv ove zaposlene za ovaj prekršaj pokrenut je disciplinski postupak za povredu radne discipline - piše u odgovoru EPS Republici.

Na društvenim mrežama su se pojavile glasine da je ova crnka posao dobila preko veze, a jedan od korisnika Instagrama tvrdio je da je Marija u rodbinskim vezama s Milanom Đorđevićem Đokinom, nekadašnjim vođom sindikata u Kolubari, odnosno da je njegova snaja.

To bi, dodaju, mogao da bude razlog kako je ova devojka uopšte dobila posao u ovom javnom preduzeću. Međutim, u izjavi za naš list Đorđević tvrdi da nema ništa s pomenutom ženom, kao i da mu smeštaju takve priče.

- Nije tačno. Nemam nikakve veze s njom. Ja imam ćerku - kaže Đorđević.

BUNDA I GAĆE

Marija Đorđević Petrović, očito potpuno nesvesna onoga što radi i svog radnog mesta, zahvalila je našem listu na reklami, ali je usledio hladan tuš od njenih šefova.

Podsetimo, naš portal je objavio fotografije ove žene koje kači na otključan Instagram profil, a svaka je opskurna. Uz narodnjačke hitove, u tanga gaćicama, uvija se po drumovima Lazarevca usred bela dana.

Na nekim fotografijama pozira u izazovnim pozama, dok je na drugim u mrežastom kombinezonu, potpuno providnom. Nije joj strano ni da se penje uz rezervoare u vodovodu u gaćama i bundi i slika napućenih usana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
sinisa marjanovic

28.02.2023 16:14

Voleo bih, da otpratite u ime svih nas, da li će ova da bude sankcionisana.

Kako

28.02.2023 19:52

Kako nema snajku, kad mu se snajka zove Novica

Hik

03.03.2023 03:42

@Kako - Novica nije snajka, on je ćivša

Nebitna

28.02.2023 20:02

Umesto da se bavimo time sto trecina Srbije nema struje cim padne sneg, mi se bavimo starletama