OVAKO IZGLEDA ODELJENJE ZA PSIHIJATRIJU U SRBIJI: Ova devojka je zapalila društvene mreže snimcima sa lečenja, a ovo je njena DIJAGNOZA

Autor:

Vesti

20.02.2023

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila da ima više dijagnoza i na internetu priča otvoreno o svom iskustvu rešavanja ovog zdravstvenog problema.

OVAKO IZGLEDA ODELJENJE ZA PSIHIJATRIJU U SRBIJI: Ova devojka je zapalila društvene mreže snimcima sa lečenja, a ovo je njena DIJAGNOZA

Foto: TikTok/Printscreen

Jednoj devojci je uspelo nešto što do sada mnogima nije, a to je da normalizuju temu mentalnog zdravlja i to je učinila upravo deleći svoje iskustvo kao pacijenta na psihijatriji, na društvenoj mreži Tik Tok.

Naime, ova tema postala je u proteklom periodu jako zanimljiva mlađim generacijama, a dobra stvar u tome što se otvoreno priča o problemima sa kojima se suočavaju, jeste što do ljudi konačno dopire činjenica da je mentalno zdravlje podjednako važno kao i fizičko i da se prema njemu treba odnositi sa mnogo pažnje.

 

@sleewerz Replying to @milansf ♬ original sound - Aska

 

Ova Tik tokerka je svoje pratioce sprovela kroz prostoriju u kojoj boravi lečeći se na psihijatriji, pružajući uvid i način života u ovoj ustanovi, a kako kaže njoj je dijagnostifikovan granični poremećaj ličnosti. 

Mentalno zdravlje tema je koja sve više zanima sve, a naročito mlađe generacije, a jedan TikTok profil je zbog toga izazvao ogromnu pažnju korisnika u Srbiji. Naime, na njemu devojka tvrdi da se leči na psihijatrijskom odeljenju i svaki dan snima svoj boravak i prenosi sve na ovoj mreži.

- Imam više dijagnoza, ali jedna koja najviše utiče na mene je granični poremećaj ličnosti, moje emocije su 10 puta jače od onih koje oseća obična osoba - govori ona.

Ona je pratiocima objasnila da joj je dozvoljen telefon, jer je u ustanovi "otvorenog tipa".

Za njeno stanje krivi bivšeg partnera, a upravo zbog toga, pratioci su joj pružili veliku podršku.

- Ostani jaka!

- Nadam se da ćeš se brzo oporaviti - samo su neki od komentara na snimke koje devojka objavljuje.

U jednom od videa napominje da su osobe poput nje "često teret drugima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Viki

21.02.2023 23:06

Samo sam želela da ti pošaljem puno ljubavi...