S NJIM JE ELENA VARALA FRANA PUJASA! Ćerka Mileta Kitića objavila prvu zajedničku sliku sa dečkom REPEROM nakon što su mesecima krili vezu! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se pisalo, Elena Kitić je Frana Pujasa prevarila sa reperom Mihailom Vujićem Miksom.

S NJIM JE ELENA VARALA FRANA PUJASA! Ćerka Mileta Kitića objavila prvu zajedničku sliku sa dečkom REPEROM nakon što su mesecima krili vezu! (FOTO)

Foto: E-stock, Instagram

Elena Kitić i Mixa Vujić

Elena Kitić, ćerka estradnog para Mileta Kitića i Marte Savića, konačno je potvrdila da je u vezi s reperom Mihailom Vujićem, poznatiji kao Miksa, tako što su oboje objavili zajedničku sliku na društvenim mrežama.

Elena je, naime, posle veze sa bivšim učesnikom "Zadruge" Franom Pujasom, kojeg je navodno varala dok je bio u rijalitiju, uplovila u ljubavne vode sa reperom Miksom, a sada je po prvi put na njihovim društvenim profilima osvanula zajednička fotografija. Iako se o njihovoj vezi pisalo već mesecima unazad, od Kitićeve naslednice nije stigla nikakva potvrda, sve do ovog trenutka.

Republika

Foto: instagram.com/elenakitic

Elena Kitić pokazala dečka, repera Miksu

Podsećanja radi, mediji su pisali da je Elena varala Frana upravo s Miksom, bivšim dečkom svoje najbolje drugarice, dok je Pujas u svom oglašavanju naveo da je znao za njeno neverstvo. Raskid je usledio tek kada je on izašao iz "Zadruge", a atraktivna Elena više ne krije da je zaljubljena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aca

21.02.2023 07:12

Ima para,a ne zna šta ce