DO SADA SAM SE SUSRETAO SAMO SA MATERIJALNIM GUBICIMA! Stan u igri "Uzmi račun i pobedi" otišao u prave ruke: Zoran nije ni znao da je izvučen!

Autor:

Vesti

19.02.2023

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobtinik dvosobnog stana u "Zemunskim kapijama" u okviru igre "Uzmi račun i pobedi" je Zoran Stojičić.

DO SADA SAM SE SUSRETAO SAMO SA MATERIJALNIM GUBICIMA! Stan u igri "Uzmi račun i pobedi" otišao u prave ruke: Zoran nije ni znao da je izvučen!

Foto: printscreen/RTS

U pretposlednjem izvlačenju prvog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", trosoban stan u bloku 63 u Beogradu dobio je Željko Mijatović iz sela Jagnjilo kod Mladenovca. Drugi, dvosoban stan u naselju "Zemunske kapije" – Zoran Stojičić iz Beške.

On, kako kaže, nije gledao izvlačenje, već su mu srećne vesti javile prijatelji i kolege.

- Kolege, prijatelji, koleginice, šef iz Rume, svi koji su čuli, jedan drugom javljaju, tako da nisam stigao ništa da odgledam na TV, ni drugo izvlačenje. Ništa nije u planu, dok ne obavimo primopredaju, pa onda dogovor, kako se dogovorimo ovde - kaže Stojičić, koji ima 56 godina i radi na železnici u Rumi za RTS.

Zortan kaže da mu je aplikaciju instalirao zet i da je do sada poslao 300-400 računa, a da igra tek nedelju dana.

Republika

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Račun/Ilustracija

Kolo sreće se okrenulo

Kaže da se do večeras uglavnom susretao sa materijalnim gubicima, ali se sada kolo sreće okrenulo.

- Novog 'stojadina' sam 2007. uzeo na kredit sedam godina, 2010. išao sam na posao na železničku stanicu, nas petoro kolega, ja sam vozio, krenuli kući, auta nema - 'zastava 101' novi, nikada ga niko nije pronašao, otplaćivao sam kredit još tri i po godine, ništa to malo, prežalilo se, dan dva, ne vredi. Drugi auto kupim, zapali mi se, tu u Fruškogorskoj u selu, trećem autu... eto tako. Uglavnom, što se sreće tiče, niti nešto igram, kladionice, kockarnice, to uopšte ne ulazim. Ovo i loto odigram malo. Eto to mi je jedino - priča Stojičić.

Sreća se, kaže, ovoga puta valjda vratila.

- Svi kažu, svi znaju kako sam prošao i kažu - drago im je - dodaje Stojičić.

Nema velikih saveta za buduće učesnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", osim da slede njegov primer, jer se nikada ne zna ko je sledeći kome će se sreća osmehnuti, prenosi RTS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading