GORE NIJE MOGLO: Loša vest za Kecmanovića pred veliko američko finale!

Autor:

Sport

19.02.2023

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanina čeka veliki izazov, može li da napravi iznenađenje osvajanjem drugog pehara u karijeri?

GORE NIJE MOGLO: Loša vest za Kecmanovića pred veliko američko finale!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović posle pobede nad Albotom

Srpski teniser Miomir Kecmanović napravio je odličan rezultat plasmanom u finale Delrej Biča, ali ga u borbi za pehar čeka najteži mogući posao. Srbin će u nedelju od 21 čas na megdan prvom nosiocu, Amerikancu Tejloru Fricu, koji je noćas nadigrao svog sunarodnika Mekenzija Mekdonalda rezultatom 2:0.

Američki okršaj trajao je 95 minuta, a po setovima je bilo 6:3, 7:6 (6) u korist sedmog tenisera planete.

 

 

Pored renomiranog protivnika, Kecmanović će u nedelju uveče protiv sebe imati i publiku, koja će dati sve od sebe da pomogne domaćem teniseru da se okiti titulom.

Ovo će biti četvrti međusobni duel Kecmanovića i Frica (1:3), a Srbin je uspeo da slavi poslednji put kada su se sastali. Bilo je to prošle godine u osmini finala Majamija, a Kecmanović je uspeo da prođe dalje zahvaljujući pobedi od 2:1.

Interesantno je dodati da je Kecmanović savladavši Albota upisao jubilarnu 100. pobedu na ATP turu, a da li će je krunisati peharom u Delrej Biču saznaćemo večeras...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading