IZVUČENA PRVA DVA VLASNIKA STANOVA U NASELJU ZEMUNSKE KAPIJE: Počeo novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Autor:

Vesti

28.01.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani preko aplikacije skeniraju račune.

IZVUČENA PRVA DVA VLASNIKA STANOVA U NASELJU ZEMUNSKE KAPIJE: Počeo novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Foto: printscreen/Tanjug

Uzmi račun i pobedi

Prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" zavšreno je danas.

Izvučeni su dobitnici dva stana u Beogradu. Dvosoban stan u beogradskom naselju "Zemunske kapije" dobila je Malina Radisavljević iz Kruševca. Jednoiposoban stan u beogradskom naselju "Zemunske kapije" dobio je Vladan Petrović iz Šapca.

Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani preko aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.

Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja, saopštila je Vlada Srbije.

- Iako je činjenica da je ovakav, digitalni način organizovanja nagradne igre lakši, efikasniji i jednostavniji, ponajviše za same učesnike, postavljalo se pitanje da li će se i kako građani navići na novi sistem i da li će odziv biti uspešan kao i prethodnih godina. Međutim, pokazalo se da su oboreni apsolutno svi postojeći rekordi broja poslatih računa, u svim izdanjima nagradne igre do sad - navodi se u saopštenju.

Građani su do 27. januara do 8 časova poslali neverovatnih 41.099.325 računa, što je prevazišlo sve procene odziva.

Pravila učešća u nagradnoj igri

Pravo na učešće u ovoj nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a za učestvovanje je neophodno imati instaliranu aplikaciju "Uzmi račun i pobedi" na mobilnom telefonu.

- Na pomenutoj aplikaciji, koja je napravljena tako da bude jednostavna za korišćenje i da se račun može brzo poslati, preko jednog uređaja može se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona. Ovo je omogućeno s ciljem da mladi mogu da prijave starije koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, a sve kako niko ne bi bio diskriminisan - pojašnjava se u saopštenju.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

- Ovo znači da svi građani koji skeniraju svoje račune do subote u podne, konkurišu za dva stana u prestonici, koja će dobiti svoje nove vlasnike u 18 časova. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju - zaključuje se u saopštenju.

Takođe, dodaje se, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine, navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading