NASTAVNICA ENGLESKOG U VRTIĆU OŠAMARILA DEČAKA (5) NA ČASU: Užas kod Velikog Gradišta

Autor:

Vesti

09.02.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio u okolini Velikog Gradišta, gde je nastavnica angažovana za držanje časova engleskog jezika deci!

NASTAVNICA ENGLESKOG U VRTIĆU OŠAMARILA DEČAKA (5) NA ČASU: Užas kod Velikog Gradišta

Foto: Republika

Najnovija vest

Protiv profesorke engleskog jezika L. D. (46) iz Velikog Gradišta podneta je krivična prijava zbog sumnje da je nasred časa ošamarila dečaka (5) u prostorijama jednog vrtića u okolini Velikog Gradišta!

Kako Kurir saznaje, incident se dogodio 3. februara u selu u okolini Velikog Gradišta, gde je profesorka bila angažovana da deci drži časove engleskog jezika.

- Profesorka koja se sumnjiči da je počinila krivično delo zlostavljanje i mučenje kritičnog dana 3. februara je u prostorijama jednog vrtića u selu kod Velikog Gradišta na nastavi na kojoj je bilo petoro mališana udarila dečaka starog pet godina - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Navodno mališan je na času, koji pojedini roditelji dodatno plaćaju kako bi njihova deca naučila strani jezik, bio nestašan, pa ga je osumnjičena nastavnica pokušala da umiri, ali su stvari izmakle kontroli i opalila mu je šamar u predelu levog obraza i donje polovine levog uha.

Kako navodi naš sagovornik, osumnjičena je dečaku nanela lake telesne povrede.

- Kada je dečak došao kući ispričao je roditeljima šta se dogodilo na nastavi i oni su ga odveli u bolnicu gde su mu konstatovane povrede. Roditelji deteta koje je pretrpelo zlostavljanje slučaj su prijavili policiji u Velikom Gradištu - kaže izvor upoznat sa slučajem:

- Predmet vodi Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu i saslušani su svi svedoci, a ustanova koja je na ugovor zaposlila profesorku raskinula je saradnju s njom zbog svega što se dogodilo.

Naš sagovornik objašnjava i da će protiv L. D. prijava ići u redovnom postupku i da nije lišena slobode nakon incidenta, te će se braniti sa slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Paja

09.02.2023 14:25

Ja sam iz Velikog Gradišta. Mene je sramota njene sramote.

Ana

09.02.2023 20:37

De, de, dizu frku kao da ga je odrala! Cuj, vodili ga kod lekara zbog samara! Ajde, molim te! Da nije rasplaz, ne bi ga ni osamarila. Roditelji, samo nastavite da pravite debile od svoje dece, pa cete posle da se cudite kad i vas budu maltretirali.