U TRADICIONALNOM BRAKU POŠTUJEMO OVE ČETIRI STVARI: Žena IZBEZUMILA javnost pravilima koje slede - Ne sme ni frizuru da bira!

Autor: N.J.

Lifestyle

09.02.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da bi bila tradicionalna supruga smanjila je listu prijatelja i održava dužinu kose koju muž želi, ali za dobru nadoknadu.

U TRADICIONALNOM BRAKU POŠTUJEMO OVE ČETIRI STVARI: Žena IZBEZUMILA javnost pravilima koje slede - Ne sme ni frizuru da bira!

Foto: Tiktok/Oil Patch Bunny

Oli Pač Bani sebe smatra tradicionalnom suprugom na temelju pravila koja izuzetno poštuje u braku. U nedavnom videu progovorila je o tome šta njen suprug i ona rade, odnosno kakva pravila poštuju što je u glavama mnogih bilo jednostavno previše. Evo kako izgledaju pravila u njihovom braku. 

Četiri stvari koje poštuju u tradicionalnom braku

1. Roze i plavi poslovi

Ovde vam je već jasno da se radi o podeli na muške i ženske poslove.  Roze poslove su kod njih na primer to što ona priprema hranu, a plavi da suprug iznosi đubre. Takođe, ona je ta koja pere veš i jednostavno ovo je nešto što se uvek poštuje.

Foto: Photo by Ezequiel Garrido on Unsplash

Žena priprema jelo

2. Bez bliskih prijateljstava

Zapravo, mogu ostati u dobrim odnosima sa bivšim partnerima, ali da ne budu bliski. To ljude veoma uznemiri, kako navodi.

3. Ne šiša se

Ovu odluku donela je isključivo zbog svog supruga koji ne voli kada se ona šiša, zato održava onu dužinu kose koja njemu odgovara.

Foto: pexels.com

Žena raspoređuje veš

4. Plata ide njoj

- Kad moj muž dobije platu, sav novac prebaci meni - rekla je žena i time podgrejala razmišljanja da pristaje na sva pravila isključivo zbog novca.

Ljudi su komentarisali da su ovakva pravila jednostavno "tužna", kao i da su neki prijatelji sa bivšima već 20 godina, te ne razumeju ovakva "pravila ponašanja". Drugi pak misle da među ovim bračnim parom nema poverenja, stoga ih ovakva odluka za poštovanje pomenutih pravila ne čudi, piše "Sun".

Šta biste vi uradili, da li biste pristali na ovako nešto?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading