FONDACIJA HUMANA SRCA ZA VELIKE OSMEHE: Prva stanica u novoj godini Dimitrovgrad - porodici Mladenov se renovira i potpuno oprema kuća (FOTO)

Autor:

Vesti

08.02.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored porodice Mladenov, novac će se prikupljati i za još dve porodice, i to nije sve od fondacije Humana srca.

FONDACIJA HUMANA SRCA ZA VELIKE OSMEHE: Prva stanica u novoj godini Dimitrovgrad - porodici Mladenov se renovira i potpuno oprema kuća (FOTO)

Foto: Fondacija Humana srca

Fondacija Humana srca

Fondacija Humana srca svoja Mala dela za velike osmehe nastavlja i u ovoj godini!

Prva stanica je Dimitrovgrad, grad na samoj granici sa Bugarskom u kome je osnivač i upravitelj Fondacije Danijela Vasilijević potpisala protokol o saradnji sa predsednikom opštine Vladicom Dimitrovim, a u cilju realizacije humanitarnih akcija, koje će se sprovoditi u narednom periodu.

Posetili su četvoročlanu porodicu Mladenov, koja živi u surovim uslovima i nemaštini, sa dve devojčice, koje su uprkos svemu dobri đaci. Dve sestre bliznakinje, Julija i Jelena, su se obradovale poklonima koje je donela Fondacija, koji će im pomoći da i pored teških uslova života, sa uspehom nastave i dalje da nižu petice u svojoj školi. 

Najviše suza radosnica i uzdaha zahvalnosti roditelja je poteklo kada im je Fondacija saopštila da će im pomoći, kompletno srediti i opremiti kuću u kojoj žive, a za koju će se novac prikupljati na humanitarnoj večeri, koju Fondacija organizuje u aprilu za svoj prvi rođendan.

Pored porodice Mladenov, novac će se prikupljati i za još dve porodice, a biće uručene i stipendije talentovanoj deci i pokloni iznenađenja deci sa Kosova i Metohije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading