Deci iz Doma i porodici Petroman Humana srca donela osmehe

Autor:

Vesti

28.10.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fondacija Humana srca je danas posetila Dom za decu i mlade "Vera Radivojević" u Beloj Crkvi i deci podelila poklone, koje su poželeli na otvaranju projekta "Poželi želju" u septembru.

Deci iz Doma i porodici Petroman Humana srca donela osmehe

Foto: Fondacija Humana srca

Fondacija Humana srca

Deca su dobila bicikle, tablete, mobilne telefone, trotinet, sportsku opremu, pa čak i opremu za studijsko snimanje, koja će im vreme u domu učiniti sadržajnijim i lepšim. Vrednost donacije je oko 540.000,00 dinara.

Nakon posete Domu, zvanično su otvorena i vrata preuređene kuće porodice Petroman. Fondacija je finansirala kompletnu zamenu krova, koji je pao i prokišnjavao, sve unutrašnje prostorije su preuređene unutrašnjom izolacijom, gipsanim pločama, okrečene i nameštene novim nameštajem. Napravljeno je novo kupatilo, koje je pre bilo improvizovano u sklopu kuhinje, uvedeno je grejanje, a obezbeđen je i kompletan ogrev za predstojeću zimu.

Vrednost donacije je oko 3.000.000,00 dinara. Opština Bela Crkva je obezbedila kompletnu limariju i oluke, a domaćinskim pristupom pratila je i nadgledala sve radove. Za vreme trajanja radova, porodica Petroman je bila smeštena kod glavnog majstora Jovana Andrejića, koji je sa svojom porodicom na najplemenitiji način ugostio ovu četvoročlanu porodicu.

- Fondacija Humana srca, iako mlada, trudi se da svojim radom pokaže svoju posvećenost u kreiranju bolje budućnosti za svu našu decu i da svima koji dođu u dodir sa nama izmami osmehe i po neku suzu radosnicu. I zato sanjajte velike snove, a mi odrasli ćemo se potruditi da ih zajedno ostvarimo, za sve one koji dolaze i ostaju iza nas - istakla je Danijela Vasilijević, osnivač i upravitelj Fondacije, na kraju svoje posete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading