U SRBIJI SE OD MARTA MOGU OČEKIVATI JAČI ZEMLJOTRESI! Meteorolog otkrio koje su CRNE TAČKE u našoj zemlji

Autor:

Vesti

06.02.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zima je najbezbednija što se tiče našeg regiona.

U SRBIJI SE OD MARTA MOGU OČEKIVATI JAČI ZEMLJOTRESI! Meteorolog otkrio koje su CRNE TAČKE u našoj zemlji

Foto: GSS

Helikopter

Rano jutros Tursku je pogodio razarajući zemljotres, a nekoliko sati pošto su dva jaka zemljotresa pogodila tursko-sirijsku granicu iz Sirije su takođe stigle jezive scene razaranja.

Meteorolog Ivan Ristić uključio se u jutarnji program Kurir televizije gde se dotakao ove strašne nesreće koju su turski državljani preživeli.

Naime, on je otkrio da li takav zemljotres može da pogodi Srbiju, ali i koje su crne tačke udara.

- Zima je najbezbednija što se tiče našeg regiona. Već početkom marta postoje velike šanse da se pojave jači zemljotresi. Tako da polako ulazimo u taj nesigurniji period što se tiče zemljotresa. Sada možemo osetiti te neke manje zemljotrese, međutim, od marta možemo osetiti te jače zemljotrese od 5 stepeni Rihterove skale. Tako da je proleće standarno čupavo. Crne tačke su centralna Srbija i Kopaonik. Moja teorija kaže da gde god imate neko brdo, ono nije tu bezveze. Već postoji šansa za zemljotres - rekao je meteorolog.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading