RADNIKE TRETIRAJU KAO ROBOVE, MUŠTERIJE SPAMUJU PORUKAMA! PerSu marketi ne poštuju ni kupce, ni zaposlene!

Autor:

Vesti

13.01.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lanac marketa PerSu pokazao se i kao loš poslodavac, ali im je i ophođenje prema svojim mušterijama u najmanju ruku upitno.

RADNIKE TRETIRAJU KAO ROBOVE, MUŠTERIJE SPAMUJU PORUKAMA! PerSu marketi ne poštuju ni kupce, ni zaposlene!

Foto: Shutterstock, wikipedia

PerSU marketi, član BBTrade, poznati su širom naše zemlje i pretežno se bave trgovinom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda na malo. Posluju u preko 160 maloprodajnih objekata, zapošljavaju preko 1.200 radnika i na mesečnom nivou opslužuju 1.500.000  kupaca.

Međutim, prema našim informacijama, ove bajkovite samoreklamirajuće brojke duboko su kompromitovane u praksi.

Gnjave porukama

Kako navode nezadovoljni kupci, potpuno ignorišu kada želite da zaustavite njihove agresivne promotivne poruke.

Ima da se pošalje ona poruka "stop PerSu" i poslala sam, piše da sam se uredno odjavila s njihovog servisa, ali to ne radi. Svaki dan oko podne mi stigne SMS poruka tipa "jaja na akciji". Već me prilično nerviraju. Nema opcija blokirati broj - istakla je nezadovoljna devojka i dodala:

Broj sam im dala kad sam kao konkurisala za lojaliti karticu. Prvo su smarali na Viberu, ali tu sam ih blokirala i sad tuku po porukama. 

Ne plaćaju prekovremeni rad

Međutim, ništa bolje ophođenje im nije ni prema svojim zaposlenima.

Sagovornik Republike uporedio je rad u PerSu marketima sa robovanjem.

- Skidanje manjka radnicima. Na razgovoru med i mleko, ali već posle mesec dana vidiš gde si i šta si. Bez slobodnih dana, a o plaćenom prekovremenom da ni ne komentarišem - samo je jedan od iskustva sa ovom firmom na sajtovima za ocenu poslodavaca.

Slični su i drugi komentari u kojima se navodi da plata jeste redovna, ali šta vredi kada je opterećena manjkom koji im skidaju svaki mesec.

Plate male, džaba što su redovne. A kolektiv super, al kad sve ide na štetu radnika, reči su suvišne - istakao je još jedan nezadovoljni radnik.

PerSu ćuti

Ekipa Republike polkušala je da stupi u kontakt sa rukovodstvom marketa PerSu, ali se oni na naše mejlove nisu odazivali i nisu odgovorili na pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading