SAD ĆEMO VIĐET KO ĆE POPIT PIĆE, A KO METAK: Srđan Lalić šokira odgovorima na pitanja Marka Miljkovića - setio se Zvicerovih poruka!

Autor:

Hronika

20.12.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lalić je prvenstveno odgovarao na pitanja sudije, a onda je imao "novi susret" sa Markom Miljkovićem.

SAD ĆEMO VIĐET KO ĆE POPIT PIĆE, A KO METAK: Srđan Lalić šokira odgovorima na pitanja Marka Miljkovića - setio se Zvicerovih poruka!

Foto: St/N. Pančić, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Srđan Lalić, Marko Miljković i Veljko Belivuk

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Veljku Belivuku i ostalim optuženima za sedam ubistava i druga teška krivična dela.

Svedok-saradnik Srđan Lalić, koji je na prethodnih šest ročišta u Specijalnom sudu u Beogradu otkrio mračne tajne svojih dojučerašnjih saradnika Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, danas nastavlja da odgovara na pitanja.

Lalić je prvenstveno odgovarao na pitanja sudije, a onda je imao novi susret sa Markom Miljkovićem.

Marko Miljković je ušao u sudnicu i počeo sa današnjim ispitivanjem Srđana Lalića koje je suštinski započeto prošlog ročišta. 

Stali smo kod Zvicera..

Miljković: "Ovako! Prvo, Laliću, kažeš mi da ti je poznato više Perunovića - jedan je Zdravko, drugi ne znam...? Pitam te odakle ti saznanje da je Perunović visokopozicionirani kavačanin i Zvicerov rođak? Znam da ste se kuckali na kripti.  Zašto on nije uzeo kokain od Zvicera, nego od tebe?"

Lalić: "Zvicer je meni ostao dužan 2.700 i Skaj. Ja njemu nisam, do dinara sam mu platio kokain.  Zvicer je veliki šef i ti to dobro znaš koliko sam se napatio da mu vratim dug".

Ti si bre jedan lažov! - rekao je Miljković.

Lalić: "Slao sam mu novac kamionski, preko automobila, prebijali smo preko Skaja. Kome hoćeš metu da nacrtaš na čelu? - pitao je Lalić kad ga je Miljković upitao po kojem kamiondžiji je slao novac Zviceru. 

Lalić: "Sad ćemo viđet ko će popit piće, a ko metak? - poslao mi je Zvicer u glasovnoj  poruci."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading