OGLASILA SE AGENCIJA! Evo šta će biti sa sroskim putnicima koji su ostali zarobljeni na aerodromu u Istanbulu!

Autor:

Vesti

02.01.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog pojave magle otkazani su letovi Istanbul - Beograd, i mnogo srpskih turista ostalo je na aerodromu, sada se oglasila i turistička agencija "Balkan Fan" preko koje je organizovan put.

OGLASILA SE AGENCIJA! Evo šta će biti sa sroskim putnicima koji su ostali zarobljeni na aerodromu u Istanbulu!

Foto: Shuterstock, Pixabay

Iz turističke agencije "Balkan Fan" kažu za Kurir da su našim putnicima koji se trenutno nalaze na aerodromu u Istanbulu sa ino-partnerom obezbedili povratni direktni let 5. januara, a do tada će uz njihovu saglasnost biti smešteni u hotel sa pet zvezdica na bazi punog pansiona o trošku agencije.

- Tvrdnja putnika da im se niko ne javlja nije tačna jer imamo vodiča - predstavnika agencije sa njima u Istanbulu koji je sa njima sve vreme u komunikaciji i uživo i telefonom", kažu iz agencije.

- Let je otkazan od strane avio-kompanije usled nemogućnosti poletanja zbog magle što se ponekad dešava. Putnicima smo sa našim ino-partnerom obezbedili povratni direktni let 5. januara, a do tada ih smestili uz njihovu saglasnost u hotel sa 5 zvezdica na bazi punog pansiona o trošku agencije - dodali su oni.

Prema njihovim rečima, svi putnici su prihvatili ponuđenu opciju sem dvoje kojima je obezbeđen autobuski prevoz na relaciji Istanbul - Beograd (bez presedanja) danas takođe o trošku agencije.

- Jako nam je žao što su vremenski uslovi poremetili planove putnika - poručili su iz agencije. 

Podsetimo, medijima se mejlom obratilo oko 30 srpskih turista koji su trenutno na aerodromu u Istanbulu jer je let do Beograda zakazan u 11 časova po turskom vremenu otkazan. Konzulka Srbije u Instanbulu Ivana Pejović je rekla da je na azijskoj strani Istanbula, na kojoj je i aerodrom "Sabiha Gokcen" gusta magla, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading