DRAMA NA AERODROMU U ISTANBULU! Srpski turisti zarobljeni, otkazan im je let!

Autor:

Vesti

02.01.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnici iz Srbije vraćaju se sa dočeka Nove godine-

DRAMA NA AERODROMU U ISTANBULU! Srpski turisti zarobljeni, otkazan im je let!

Foto: Republika

Let PC-371 danas u 11 sati po turskom vremenu je otkazan, a zabrinuti srpski putnici koji su Novu godinu dočekali u Istanbulu, javili su se Kuriru. Na aerodrom "Nikola Tesla" je trebalo da sleti u 10 časova i 50 minuta po našem vremenu.

Tim povodom konzulka Srbije u Instanbulu Ivana Pejović rekla je da 30-ak srpskih turista koji čekaju na aerodromu "Sabiha Gokcen" u Istanbulu jer im je let otkazan neće danas poleteti za Srbiju zbog guste magle.

- Na azijskoj strani Istanbula, na kojoj je i aerodrom "Sabiha Gokcen" je gusta magla i prema navodima iz avio-kompanije "Pegasus Airlines", koju sam kontaktirala, let je zato otkazan kao i mnogi drugi s ovog aerodroma. Letova više danas s ovog aerodroma neće biti, a večeras oko 19 sati trebalo bi da imaju vremensku prognozu za sutra i na osnovu meteoroloških uslova će znati znaju da li će eventualno i kada poleteti. Svi putnici, kako je i uobičajena procedura, biće smešteni u hotel do leta za Beograd - kaže Pejovićeva i dodaje da je na evropskoj strani Istanbula sunce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading