ŠOK: Napadač stupio u ŠTRAJK! Svim silama želi da napusti klub!

Autor:

Sport

02.01.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni golgeter nezadovoljan.

ŠOK: Napadač stupio u ŠTRAJK! Svim silama želi da napusti klub!

Foto: Starsport

Napadač Nice Endi Delor je zatražio transfer u januarskom prelaznom roku, nezadovoljan minutažom, a kada mu je zahtev odbijen navodno je stupio u štrajk i u subotu nije došao na trening. Zvanično, klub sa Azurne obale je prilikom objavljivanja putnika u Ren obrazložio da je Delor bolestan i da ga zato nema na spisku.

Ovog 31-godišnjeg napadača koji je povremeni reprezentativac Alžira nismo gledali u duelima sa Partizanom. Nije bio u protokolu za obe utakmice, nije ni doputovao u Beograd, a u Ligi konferencije je odigrao samo dva meča i postigao je gol protiv Kelna (1:1).

Ukupno, Delor je na terenu proveo ove sezone 1107 minuta, raspoređenih na 17 mečeva, a strelac je bio u šest navrata. Protiv Lansa je odigrao samo poslednjih devet minuta, iako je svojim golovima ove sezone u Ligi 1 direktno doneo Nici 11 bodova. Bio je strelac protiv Strazbura (1:1), Lila (2:1), Ajačija (1:0), Troe (3:2) i Oksera (1:1).

Delor je u Nicu došao na leto 2021. godine, a pre toga je igrao još za Monpelje, Tuluz, meksički Tigres, Kaen, Vigan, Turs, Ajačio i Mec.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading