LJUBOMIR FEJSA NA SLATKIM MUKAMA ZA PRAZNIKE: Deca ne veruju da nisam Deda Mraz (VIDEO)

Autor:

Sport

02.01.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U razgovoru za naš portal dotakao se brojnih zanimljivih tema.

LJUBOMIR FEJSA NA SLATKIM MUKAMA ZA PRAZNIKE: Deca ne veruju da nisam Deda Mraz (VIDEO)

Foto: Vladimir Lukić

Praznici kod kuće posle 11 godina! Zato je razumljivo što Ljubomir Fejsa (34), fudbaler Partizana, nije mogao da sakrije osmeh dok je na ovu temu govorio u prazničnom intervjuu za naš portal.

On će sa suprugom Suzanom, kao i naslednicima sinom Mateom i ćerkom Petrom, uživati u prazničnim čarolijama u Beogradu. Novogodišnja euforija počela je odavno u domu nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje. Pokloni su tu, ali Ljubomir otkriva da ove godine on neće biti Deda Mraz deci jer više ne može da ih prevari.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Ljubomir Fejsa

Radujete li se praznicima u Srbiji?

- Dugo nisam bio tu, prija mi sve, kao i mojoj porodici. Deca su veoma srećna. Stižu paketići, pa jedan Deda Mraz, pa drugi i tako dalje. Svesni su sad tih stvari i to ih veseli. Sve je bilo drugačije nego kada smo bili u inostranstvu.

Planirate li da se nađete u ulozi Deda Mraza?

- Kad su bili mlađi, ja sam deci bio Deda Mraz, donosio sam im poklone ispod jelke, ali sada, kad su stariji, ne mogu da ih prevarim. Gledaju slike i shvate da je tata bio u odelu i s bradom. Onda im objašnjavam da to nisam ja, da ih je pravi Deda Mraz iznenadio... S mamom su napravili spisak šta bi voleli, moje je samo da kupim. Ali mora neko drugi da oblači odelo i stavlja bradu.

Kao sportista, vodite zdrav život, da li ćete sebi dati oduška tokom praznika?

- Uvek jedem isto, ali volim da se malo opustim uz slatkiše. Pojedem malo više slatkog tokom praznika.

Mihina smrt me šokirala!

Sarađivali ste sa Sinišom Mihajlovićem u reprezentaciji, kako ga se sećate?

- Bio sam u Lisabonu kad sam čuo da je Siniša preminuo. Bio je to veliki šok. Dobro smo sarađivali u reprezentaciji, lepa sećanja nosim iz tog perioda. Mihajlović je uvek bio prespreman, kako fizički tako i psihički, neshvatljivo.

Tokom prvog mandata u Partizanu bili ste najmlađi igrač, sad ste među starijima. Slušaju li vas mlađe kolege?

- Sve se promenilo. Normalno je da delim savete igračima koji su na početku karijere. Redovno me pitaju šta i kako, znaju da imam mnogo iskustva. Mogu svašta da im objasnim, trudim se svakom da izađem u susret.

Partizan je prvi deo sezone završio na drugom mesto i zaostaje deset bodova za Zvezdom. Da li ste očekivali bolji rezultat?

- Naravno da je moglo bolje. Zvezda je trenutno ispred nas. Želim da igramo što bolje i što više bodova da osvojimo u drugom delu sezone. Želim da prođemo Šerif u Ligi konferencija.

Osvojili ste mnogo trofeja, ima li mesta za još neki pehar u kolekciji?

- Video sam na internetu da imam 23 trofeja! Mislim da je to tačan broj, ali uvek može više. Naći će se mesto i za nove pehare, to nikada nije problem.

Tata voli samo crno-bele boje

Pored Partizana, igrali ste u Olimpijakosu i Benfiki, ali se vašem ocu nisu sviđale boje dresa Atinjana?

- Atina je prelep grad. Klima je lepa, blizu Srbije. Posle smo bili u Portugalu i trebalo nam je vreme da se naviknemo. Zadržao sam se sedam godina. A tata ko tata. Gde god sam krenuo sve je bilo crveno-belo, govorio je da nosim pogrešne boje. Sad je prezadovoljan, kaže da mi crno-belo najbolje stoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading