ŠOKANTAN OBRT! Ronaldo NAPUŠTA Al Nasr i vraća se u Englesku ako se ispuni JEDAN USLOV!

Autor:

Sport

02.01.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac nastavlja da živi telenovelu.

ŠOKANTAN OBRT! Ronaldo NAPUŠTA Al Nasr i vraća se u Englesku ako se ispuni JEDAN USLOV!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo centralna je tema svih svetskih medija.

Portugalac je otišao put Saudijske Arabije, te će od januara ove godine braniti boje Al Nasra.

I pre nego što je stigao da debituje, te opravda silne milione koji su na njega utrošeni, Ronaldo je uspeo da šokira javnost. Portugalac je sa Al Nasrom potpisao dvogodišnji ugovor, ali bi već na leto mogao da se vrati na Ostrvo u Premijer ligu! Samo postoji jedan uslov.

U slučaju da Njukasl izbori plasman u Ligu šampiona, Ronaldo će preći u taj klub na pozajmicu. Isti je vlasnik Njukasla i Al Nasra i sa te strane nema prepreka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

 

Dakle, veoma je moguće da će Kristijano biti u eliti već naredne sezone, te da ipak nije odustao od ozbiljnog fudbala.

Ipak, do leta ima još mnogo i Ronaldo će prvo morati da odigra par meseci za Al Nasr, a poznato je i kad će debitovati za ovaj klub.

Kako prenosi novinar „Skaj sporta” Đanluka Di Marcio, Ronaldo će debitovati za Al Nasr 5. januara. Lider lige Saudijske Arabije (26 bodova iz 11 utakmica), pred domaćom publikom igra protiv Al Taea, sedmog tima domaćeg šampionata.

 

 

Al Nasr će u januaru odigrati još tri utakmice – 14. januara gostuje aktuelnom vicešampionu Al Šababu, dok će 21. januara biti domaćin Al Etifaku. Tu je i utakmica Superkupa Saudijske Arabije protiv Al Itihada i to će biti prilika za Kristijana Ronalda da osvoji prvi trofej u Saudijskoj Arabiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading