KANDIDATKINJA ZA PREDSEDNICU SRPSKE PODRŽALA BASTU: Žene su zakon

Autor:

Vesti

06.12.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Basta je od početka mandata isticao da je usmeren na bolji položaj žena preduzetnica i razvoj malih i srednjih preduzeća.

KANDIDATKINJA ZA PREDSEDNICU SRPSKE PODRŽALA BASTU: Žene su zakon

Foto: Republika

Rade Basta

Projekat ministra privrede Rada Baste ŽENE SU ZAKON podržala je i kandidatkinja za predsednicu Republike Srpske Jelena Trivić.

- Podrška akciji ŽENE SU ZAKON koju je pokrenuo ministar privrede u Vladi Srbije Rade Basta u cilju poboljšanja statusa žena preduzetnica - napisala je Trivić na Instagramu, a ministar Basta joj se zahvalio na javnoj podršci.

Ministar je od početka mandata isticao da je usmeren na bolji položaj žena preduzetnica i razvoj malih i srednjih preduzeća.

To je izazvalo lavinu, te su počele da stižu poruke podrške ne samo iz Srbije, već iz čitavog regiona i sveta.

- Moramo da radimo na poboljšanju uslova rada za žene, a posebno za majke, kao i na poboljšanju poslovne klime za sve preduzetnice - naveo je Basta i zatražio institucionalnu podršku za ovaj projekat.

Ministar je od početka mandata istakao je da je usmeren na bolji položaj žena preduzetnica i razvoj malih i srednjih preduzeća. To je izazvalo lavinu, te su počele da stižu poruke podške ne samo iz Srbije, već i čitavog regiona.

NALED-u je, takođe, predstavljen projekat Ministarstva privrede "Žene su zakon“, koji su predstavnici ove organizacije podržali.

Predstavnice Ministarstva privrede imale su juče konstruktivan razgovor sa predstavnicima NALED-a o saradnji po pitanju primene mera i aktivnosti novog pravnog okvira za privredna društva koja su u vlasništvu Republike Srbije, a radi kandidovanja ove oblasti u okviru projekta MATRA regionalnog fonda Holandske ambasade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading