EVO KAKO SU SE UPOZNALI ŠABAN I NJEGOVA 30 GODINA MLAĐA ŽENA: Na proleće stiže i beba

Autor:

Vesti

08.11.2022

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šaban i Asmira Mujić venčali su se u subotu 5. novembra, on ima 83 godine, a Asmira 51. godinu. Šaban se bavi stočarstvom, uzgaja ovnove i ovce.

EVO KAKO SU SE UPOZNALI ŠABAN I NJEGOVA 30 GODINA MLAĐA ŽENA: Na proleće stiže i beba

Foto: TV Živa istina/printscreen/youtube

Kako je otkrio Šaban, njegov recept za uspeh je taj što ne štedi na sebi, voli da pojede dobro a bez teletine ne može da živi.

Iz prvog braka, Šaban ima već četvoro dece. Tri sina i ćerku. 

Svog upoznavanju sa Asmirom prisetio se setno.

- Ona je radila kod mene, kada sam ja otišao u penziju. Ona je u vrlo teškom stanju bila, sa troje dece i njen muž se nije brinuo o njima. Ja sam uvek nju plaćao pošteno. Davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba sveta. Jednog lepog dana, ona je zaplakala i došla kod mene i rekla 'Šabane ja ne mogu više sa ovim čovekom. Ja bi se udala za tebe, rekoh hoću. I tako je bilo - prenosi Alo.

ČEKAJU BEBU

Šaban je, kako navodi, prvo želeo da vidi kako će teći njihov odnos, ne želevši da srlja u brak.

- Ja sam njoj rekao da mora malo pričekati sa venčanjem, da vidimo da li će sve lepo teći vremenom, 2022. godine smo se venčali u Cazinu u Opšini i sada smo zajedno do smrti. Žena je kod mene godinu dana. Porod se očekuje u aprilu ili maju, ako Bog da. Meni je drago šta god da mi dragi Alah da, bilo muško ili žensko - izjavio je Šaban.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading