DOKLE, BRE, VIŠE! Pogledajte kako majka čupa i maltretira ćerkicu! SVE KRENULO KAD JOJ SE NESREĆNO DETE POŽALILO DA JE ZLOSTAVLJAJU U ŠKOLI! (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.10.2022

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo još jedan snimak na kome se vidi kako majka tuče ćerku, koji je uznemirio Srbiju.

DOKLE, BRE, VIŠE! Pogledajte kako majka čupa i maltretira ćerkicu! SVE KRENULO KAD JOJ SE NESREĆNO DETE POŽALILO DA JE ZLOSTAVLJAJU U ŠKOLI! (VIDEO)

Foto: Printskrin/TikTok/mariceviicc

Naime, na snimku se vidi kako žena, za koju autor videa objavljenog na TikToku tvrdi da je majka, čupa devojčicu koja ima oko 10 godina.

 

 

Dete sa torbom na leđima pritom plače i posrće dok je žena vuče sa kosu.

Ispod snimka piše da je zlostavljanje počelo kad se devojčica požalila da je maltretiraju u školi, a majka joj je navodno rekla:

- Najviše na svetu mrzim kad je neko pi*ka. Šta praviš probleme, trebalo je da ćutiš i trpiš. 

Ne zna se gde je video nastao, ali po komentarima se može zaključiti da je negde u Srbiji ili bar u regionu.

Oni koji su snimak videli na društvenoj mreži TikTok bili su frapirani ponašanjem majke, koju su mahom nazivali monstrumom.

- Nek napiše neko kako se dotična gospođa zove - bio je jedan od komentara, ali niko na ovo nije odgovorio verovatno ne prepoznajući majku.

- "Jadno dete", "Božeeee", "Dokle više, dokle ovo"... - komentarisali su skandalizovani ljudi.

Podsetimo, Srbiju je prethodnim dana uznimirio slučaj majke iz Grocke koja je brutalno išamaralaa trogodišnju ćerku, ali i oca, kineskog državljanina, koji je na teniskim terenima na Banjici na mrtvo ime prebio svoju ćerku. Oboje su uhapšeni.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dana

31.10.2022 08:28

Ovo je za ne ve ro va ti!!!!!! Da li je moguce??? Aman bre roditelji.presaberite se vise!!!! Da li vam je prioritet dete ili vase frustracije???? Postavite se malo na njihovo mesto!!!! Da li biste voleli da imate zastitu,makar kakvu ili dodatne muke,pa jos od majke ili oca!!!! Nikada mi ovo nece dopreti do mozga!!!!!