UJUTRU MAGLOVITO, PREKO DANA SUNČANO! U većem delu Srbije i danas temperatura viša od 20 stepeni!

Autor:

Vesti

31.10.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje visoke temperature za ovo doba godine.

UJUTRU MAGLOVITO, PREKO DANA SUNČANO! U većem delu Srbije i danas temperatura viša od 20 stepeni!

Foto: Tanjug

U Srbiji ovog jutra mestimično magla i niska oblačnost, koja će se po kotlinama, rečnim dolimana i u nizijama zadržati pre podne, a u toku dana pretežno sunčano i toplo.

Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 3 do 11, najviša u većem delu zemlje od 20 do 25, u Negotinskoj Krajini oko 27, a na severu Vojvodine, u krajevima gde se magla bude duže zadržavala malo svežije - od 17 do 20 stepeni, saopštio je RHMZ.


U Beogradu ujutro magla, koja će se u pojedinim delovima grada zadržati i u delu prepodneva. U toku dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 7 do 10, a najviša oko 23 stepena.

U Srbiji u utorak ujutro po kotlinama kratkotrajna magla, a u dana toku sunčano i toplo. U košavskom području će duvati umeren, a na jugu Banata kratkotrajno i jak jugoistočni vetar. Najviša temperatura od 22 do 28 stepeni.

Od srede, 2. novembra, pa do 7. novembra, malo do umereno oblačno, ali suvo. Dnevna temperatura će biti u manjem padu, ali i dalje iznad proseka za ovo doba godine. Košava će duvati u petak, 4. novembra.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading