TUŽNA PRIČA O SRPKINJI KOJA JE UMRLA SAMA: Podigla je decu dok joj je muž radio u Nemačkoj, a na kraju su je KOMŠIJE SAHRANILE

Autor:

Vesti

17.10.2022

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

"Nemoj sine nikad da me ostaviš, bolje me ubij", rekla je komšinica prepričavajući ćerki šta se desilo njihovoj komšinici.

TUŽNA PRIČA O SRPKINJI KOJA JE UMRLA SAMA: Podigla je decu dok joj je muž radio u Nemačkoj, a na kraju su je KOMŠIJE SAHRANILE

Foto: Republika.rs

Kada jedan član porodice ide da radi u inostranstvo, očekuje se da će celoj porodici biti život med i mleko.

Ipak, porodica koja se tako razdvaja uvek prolazi kroz određene nedaće. Na društvenoj mreži Tviter jedna žena objavila je priču o svojon komšinici Anđi. Naime, ta žena je imala muža koji je radio u Nemačkoj, a ona je decu odgajala u Srbiji. Deca su porasla, otišla svojim putem, a muž je osnovao drugu porodicu. Nesrećna žena umrla je sama u Srbiji, a sahranili su je susedi. Priču o njoj Kurir prenosi u celosti:

- Tetka Anđa je moja komšinica iz detinjstva. Muž joj radio u Nemačkoj, a ona kući čuvala Sonju i Ljubomira, moje vršnjake. Imali su lepu kuću, a Anđa se stalno hvalila šta će sve da doprave kad Mile (muž) dođe na odmor.

- Sonja se vrlo rano udala za nekog lika i otišla u Belgiju. Nikad je više videli nismo. Ljuba je posle mature otišao u Nemačku kod oca koji je u to vreme već imao drugu porodicu, ženu Mađaricu i dvoje dece s kojima je živeo. Ni Ljuba se nikad nije vratio... - piše i navodi se da teta Anđa nikad nije radila, te da su joj neko vreme slali novac, a onda prestali.

- Izdržavala se tako što je sprat kuće u Vranju izdavala za 150 evra. Danas joj je bila sahrana. Sahranile su je komšije, njih četvoro.

- "Nemoj sine nikad da me ostaviš, bolje me ubij”. Reče meni moja majka sve plačući dok mi pričala kako su Anđu sahranili - napisala je žena na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading
Hana

18.10.2022 09:09

Razdvajanje od stola i postelje uzrok je raspada mnogih porodica u Srbiji. Teško je opstati na daljinu, trpe svi, i ovi ovde i oni tamo.