SRBIN SAM! Nigerijac oduševljen, jer mu je odobrena aplikacija za naše državljanstvo: Ponosan sam na tu zemlju! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.10.2022

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srbin sam!", uzviknuo je presrećno jedan momak iz Afrike koji je nedavno dobio srpsko državljanstvo.

SRBIN SAM! Nigerijac oduševljen, jer mu je odobrena aplikacija za naše državljanstvo: Ponosan sam na tu zemlju! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/salmanovicc_

Na TikToku se pojavio snimak Nigerijca koji je sa svojim pratiocima podelio srećne vesti -  da mu je aplikacija za srpsko državljanstvo odobreno.

U snimku, koji je naišao na mnoštvo pozitivnih komentara, Afrikanac opisuje zašto je toliko srećan što dolazi u našu zemlju.

- Srbija ima bolji životni standard od moje zemlje. Da, Srbija nije najbogatija zemlja, naročito u Evropi, ali, pogađajte, bolje je nego odakle ja dolazim - rekao je i istakao da je živeo i u mnogim zemljama u svetu, ali da bi, ipak, izabrao Srbiju, a kao jedan od razloga naveo je da je život u Srbiji jeftiniji.

 

@salmanovicc_ Replying to @stuff_randomx I hopr this answers your question on why i'm so happy to become a Serbian citizen 🇷🇸 Theres many more reasons though, but these would do 🫡 #serbia #salmanovic ♬ Serbia To Tokyo - Salmanovic

 

- Kraljevina Srbija je ukinula rosptvo još 1804. godine - istakao je još jedan razlog zbog kog je srećan što dolazi kod nas.

- U to vreme, čim kročite na tlo Srbije, praktično ste slobodan čovek.-

On je dodao i da je veoma ponosan što će biti deo ove zemlje, a istakao je i da je ponosan na našu istoriju. Nigerijac je naveo i da je u Srbiji nije nemoguće dobiti studentsku vizu kao što je to slučaj sa zapadnim zemljama.

Video je na TikToku postao veoma popularan među našim korisnicima i većina mu je poželela dobrodošlicu i ponudila pomoć ukoliko mu nešto bude trebalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading