SUDAR LITIJAŠA I GEJ AKTIVISTE: Žestoko u Jutarnjem programu! Azdejković: Hoću da se venčam! Stojković: Molim se za vas da se vratite na pravi put

Autor:

Vesti

14.09.2022

05:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku jučerašnjeg dana MUP Srbije je zabranio ovogodišnji Evroprajd, a rasprava koja je trajala dok se iščekivala odluka o oodržavanju, sada se usijala.

SUDAR LITIJAŠA I GEJ AKTIVISTE: Žestoko u Jutarnjem programu! Azdejković: Hoću da se venčam! Stojković: Molim se za vas da se vratite na pravi put

Foto: printskrin/Vesti

U jutarnjem programu kanala Vesti došlo je do žestokog okrđaja litijača i teologa Miloša Stojkovića i gej aktiviste Predraga Azdejkovića.

- Mi smatramo da toga dana ne treba da se održi bilo šta, ni sa jedne ni sa druge strane. Najbolje je da mi verujući, da se pomolimo i za jedne i za druge. Mi ne mrzimo nikoga, mi samo mislimo da nije normalno da neko ko ima određeno seksualno opredeljenje, protestuje jer to nije ljudsko pravo, niko vama ne brani šta ćete vi da radite između četiri zida. Ali ne možete to da predstavljate jednom narodu, jednoj naciji koja počiva na svetosavskog opredeljenju - kazao je Miloš.

Ta gej parada je samo jedan korak ka tome da homoseksulaizam nametnu kao normalnu ideologiju, to nije prirodno

Rasprava je zatim bila o matičnim knjigama u kojima bi po Azdejkovićevim rečima trebalo da upišu da dete, ukoliko je to slučaj, ima dve mame ili dva oca, dok je Stojković rekao da ne bi trebalo ni da se uopšte upisuje.

Republika

Foto: printskrin/Vesti

 

Azdejković je tokom žučne rasprave odbrusio - živim bre sa čovekom 13 godina, hoću da se venča.

- Brate u Hristu, moje je da se pomolim za tebe, ja tebe ne mrzim - rekao je Stojković, kad je na to Azdejković odgovorio: Ne hvala, nismo braća, ne priznajem ni Hrista ni bratstvo.

- Nemojte da mi namećete svoju veru - rekao je Azdejković, na šta je odgovorio Stojković rečim: Nemojte da mi namećete svoju ideologiju.

- Seksualnost je ljudsko pravo - bio je oštar Azdejković, dok je na to Stojković dočekao - nije ljudsko pravo, nije nigde okarakterisano kao takvo.

Kasnije je Azdejković upitao nekoliko puta Stojkovića da li je on bolstan, zbog ćesti opaski teologa da to što se promobiše paradom nije normalno.

Što se tiče eventualnih fizičkih sukoba teolog Stojković je istakao da onaj ko baci kamen na bilo koga, nije hrišćanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Miloš

14.09.2022 06:16

Moja kćerka je gay i živi sa partnerom već 9 godina i sretna je, ja prvo nisam bio sretan ali sad kad vidim kako žive kao i ja i njena majka. Vernik sam ali ovo što crkva radi sad, je strašno. Hoće li početi da isteruju đavle iz tela sad

Umotano u foliju

14.09.2022 09:06

Cuj LITIJASI ! Protestanti su to , kontrasi.