JELENA ĐOKOVIĆ UČI RODITELJE! 60 minuta - 41.000 dinara: Predavanje Indijke koju dovodi Noletova žena SAMO ZA BOGATE!

Autor: M. M. - E. S. T.

Vesti

03.09.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

VIP sesiji o konceptu svesnog roditeljstva moći će da prisustvuje samo 15 ljudi

JELENA ĐOKOVIĆ UČI RODITELJE! 60 minuta - 41.000 dinara: Predavanje Indijke koju dovodi Noletova žena SAMO ZA BOGATE!

Foto: Fondacija Novak Đoković

Ako neko ima viška novca, a sad se setio da treba da vaspitava dete, onda eto prilike da pare potroši na to...

Jelena Đoković, supruga proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, dovodi u Beograd poznatog psihologa Indijku Šefali Sabari. Ova žena, poznata širom sveta, održaće 26. septembra predavanje i predstaviti svoj koncept svesnog roditeljstva. Tokom posete regionu održaće predavanja i u Ljubljani i Zagrebu.

Predavanje će biti organizovano u MTS dvorani, cena je 2.000 dinara, ali postoji i VIP sesija za bogataše. Naime, ko želi i ima viška novca, može za intimniju seansu od 60 minuta s ovom doktorkom da plati 41.000 dinara. Tu priliku imaće 15 ljudi, koji će, uz ono što ima da im kaže Sabarijeva, čuti najverovatnije i roditeljska iskustva Jelene Đoković.

Biti svoj

Tokom intimne sesije "Podrška - ne perfekcija", kako se navodi, dublje i detaljnije će se diskutovati o temama s predavanja, koje će pre toga biti održano u MTS dvorani.

U Fondaciji "Novak Đoković", pod čijim okriljem poznata doktorka dolazi u Beograd, nismo mogli da čujemo šta je to koncept svesnog roditeljstva pošto niko nije odgovarao na naše pozive i poruke, ali iz ranijih intervjua Šefali Sabari moglo se saznati da ona uči očeve i majke da se bolje snađu u svojoj ulozi i da neguju vaspitanje prilagođeno potrebama dece i njihovom pravu da budu svoja.

Aleksandra Janković, poznati psihijatar, kaže da ona ne zna šta se konkretno podrazumeva pod principom svesnog roditeljstva, ali da, ako neki roditelj ima viška za bacanje, onda nije loše da ga za ovo utroši.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandra Janković

- Prema mom mišljenju i stavovima struke, ako neko hoće da bude dobar roditelj i trebaju mu saveti o tome, time mora da počne da se bavi još u trudnoći - kaže naša sagovornica.

Imamo stručnjake

Navodi i da nije čula da je neki roditelj uspeo da se nauči roditeljstvu za neki kratak period niti da prevaspita dete preko noći.

- Ne kažem da neka uopštena načela nisu korisna, ali kao što sam rekla, time se treba baviti još od trudnoće. Uostalom, sve savete, i to dobre i besplatne, svaki budući roditelj može dobiti i u Višegradskoj i u Narodnom frontu, a verujem i pri svakoj ginekološkoj klinici ili domu zdravlja, gde se organizuju besplatne škole roditeljstva. I za kasnije, ako zatreba, mi imamo stručnjake da se problemi reše - zaključuje Aleksandra Janković.

Promenila je moj pogled

Ovo je izuzetno važna nedelja za ceo moj tim. Završili smo pripreme za dolazak osobe koja je promenila moj pogled na roditeljstvo. Dame i gospodo, u septembru nam dolazi Šefali u Ljubljanu, Zagreb i Beograd, i to je njen prvi dolazak i gostovanje u Evropi, napisala je nedavno Jelena Đoković na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bakica

03.09.2022 09:48

Ja već završila sve, i decu i unuke sam vaspitavala kao što su mene moji roditelji i dobri su, za sada nemamo problema. A, i ko ima, može da potraži savet od naših vrhunskih stručnjaka.