DEČACI POVREĐENI U BUGARSKOJ NA INTENZIVNOJ NEZI: Direktor Tiršove otkrio u kakvom su stanju deca koja su stigla u kliniku

Autor:

Vesti

18.08.2022

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica dečaka, povređena u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, koji su danas primljeni u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj, nalaze se na intenzivnoj nezi, izjavio je direktor klinike u Tiršovoj dr Siniša Dučić.

DEČACI POVREĐENI U BUGARSKOJ NA INTENZIVNOJ NEZI: Direktor Tiršove otkrio u kakvom su stanju deca koja su stigla u kliniku

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Hitna pomoć

Dučić je naveo da jedan od dečaka ima više preloma i povreda mekanog tkiva.

Drugi dečak, prema njegovim rečima, ima neurološke povrede i njegovo stanje je komplikovanije.

Dučić je podsetio da su posle nesreće dečaci primljeni u bolnicu u Sofiji, odakle su danas helikopterima prebačeni na beogradski aerodrom i sanitetskim vozilima prevezeni u bolnicu u Tiršovoj, prenosi Tanjug.

Osmoro dece i četvoro odraslih povređeni su u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, kada se autobus iz Srbije, koji je prevozio decu i odrasle folklornog ansambla Ju-Lira iz Batajnice, prevrnuo i jarak na auto-putu Trakija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading