OMAKLO MU SE DA SU "PREKOGRANIČNA TELEVIZIJA"! Šokantno priznanje direktora N1: Za nas je zadužen Regulator iz Luksemburga!

Autor:

Vesti

11.08.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Programski direktor tajkunske televizije N1 Igor Božić priznao je da je taj kvazi-medij registrovan u Luksemburgu.

OMAKLO MU SE DA SU "PREKOGRANIČNA TELEVIZIJA"! Šokantno priznanje direktora N1: Za nas je zadužen Regulator iz Luksemburga!

Foto: printscreen

Pokušavajući da napadne vlast u Srbiji i to tako što će napasti Regulatorno telo za elektronske medije (REM), Božić je priznao da za televiziju N1 ne važe srpska, već luksemburška pravila.

Odgovarajući na očigledno namešteno pitanje o odluci REM da televiziji N1 ne dodeli nacionalnu frekvenciju, Božić je, možda i nehotice, priznao REM nema nadležnosti nad tom televizijom.

- REM je u nekoliko nekoliko navrata reagovao na naše programe pokušavajući da nas dezavuiše. Mi sada, kao regionalna televizija, radimo u skladu sa Evropskom konvencijom o prekograničnoj televiziji. Za nas je, pošto smo tamo registrovani, zadužen Regulator u Luksemburgu. REM mu se žalio zbog našeg serijala "DecenijaAVlasti", a ocene koje su dali u žalbi isključivo su političke prirode. A serijal je zasnovan na čistoj faktografiji. Regulator u Luksemburgu je žalbu odbacio jer je uvideo da tu nema ničega - naveo je Božić.

Kada se ova izjava "prevede" na jezik svima razumljiv, jasno su dve stvari: da je Božić priznao da odgovora jedino regulatornom telu Luksemburga i da svaku kritiku govora mržnje i linčovanja neistomišljenika doživljavaju kao pretnju!

Upravo na to je skrenuo pažnju i marketinški stručnjak Nebojša Krstić na svom Tviter nalogu.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading