BOLESNA IDEJA ŠOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE: Napravite ćilim od psa, umesto da ga kremirate (FOTO)

Autor:

Vesti

07.08.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na poznatom sajtu za kupoprodaju osvanuo morbidni oglas namenjen vlasnicima kućnih ljubimaca.

BOLESNA IDEJA ŠOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE: Napravite ćilim od psa, umesto da ga kremirate (FOTO)

Foto: Printscreen

Ćilim od psa

Bizarne ideje nisu novost na društvenim mrežama, ali je jedan "preduzetnik" prešao sve granice i šokirao sve koji su na poznatom svetskom sajtu za prodaju i kupovinu videli njegovu ponudu.

On se predstavlja kao dr Hovi Feltersneč iz Kentakija, a korisnicima usluga sajta Beaumont bay sell and trade savetovao je kako da njihovi kućni ljubimci "žive večno s njima".

- Zašto izabrati kremaciju kad možeš sačuvati uspomenu na voljenog psa prelepim ćilimom. Cene su na osnovu veličine, počev od 800 dolara - piše u šokantnom oglasu.

Foto: Printscreen

Bizaran oglas

ODE SVET U MAJČINU

Na slikama koje je priložio vide se psi, preparirani po ugledu na tigrove koji krase sobe lovaca ispred kamina i na kojima je glava čitava, a ostatak tela presovan. Naravno, ova morbidna novotarija je zapalila društvene mreže i u Srbiji. Komentari gnevnih ljubitelja pasa išli su dotle da su predlagali da se od pomenutog "doktora" napravi prostirka umesto od kućnog ljubimca.

- Da li postoji osoba koja bi ovo uradila? Želim da verujem da ne. A onaj koji je ovako nešto smislio i još od toga napravio posao trebalo bi ovako da završi - napisala je na Tviteru izvesna Marija Milojević, dok je tviterašica pod imenom Gospođa Bugarski napisala da ovakve gadosti više ne može da gleda i da bi najradije promenila planetu.

Neki su u objavama naveli da prosto ne veruju da je ovako nešto moguće i da se nadaju da se radi o nečijoj neslanoj šali. Drugi pak ne sumnjaju da je ponuda tačna jer "svet ode u majčinu".

- Posle životinja, na red će doći ljudi. Što voljene koji su preminuli na biste iskoristili za prelepu stazu u dnevnom boravku - sarkastično je prokomentarisala izvesna Dragana, na šta su se nadovezali pratioci konstatacijom da je svet sve bolesniji i da više ništa ne treba da nas čudi.

SAJT SE PERE

Na bizarnu ponudu nisu ostali ravnodušni ni ljudi širom sveta do kojih je to došlo preko društvenih mreža. Oni su osudili i sajt koji je tako nešto objavio, ali im je odgovoreno da oni za sadržaj ne odgovaraju i da može da objavljuje svako ko plati.

- A kako bi bilo da mi lepo prepariramo ove bolesnike koji su ovako nešto smislili ili uradili i da to javno ponudimo - ogorčeno je prokomentarisao jedan ljubitelj životinja iz Sjedinjenih Američkih Država.

Ginekološke uniforme za fetišiste

Dotični dr Hovi Feltersneč inače na ovom sajtu nudi svakakve bizarnosti namenjene onim "iščašenim" kupcima.

Tako u ponudi ima različite ginekološke uniforme, verovatno za fetišiste kojima se nije ostvario san da se okušaju u ovoj struci. Tu se, osim klasičnih kostima kauboja i junaka iz popularnih stripova i filmova, nudi da se obučete u avokado, bananu ili jabuku.

Holanđanin mrtvu mačku pretvorio u dron!

Foto: www.profimedia.rs

Bart Jansen sa svojom "kreacijom"

Holandski umetnik Bart Jansen je još pre desetak godina šokirao svet kada je svoju mrtvu mačku pretvorio u dron.

Naime, kada je njegovog ljubimca ubio auto, odlučio je da svoju Feline "oživi" tako što će njeno telo iskoristiti da napravi letelicu. Jansen, koji sasvim normalno izgleda i ima porodicu u mačkino telo je ugradio motor pomoću kog je mrtva životinja letela, a njoj je upravljao daljinskim.

To mu nije bilo dovoljno, već je svoje "umetničko delo" izlagao i na festivalu Kunstrai u Amsterdamu.

Komentari (1)

Loading
zora

05.09.2022 17:58

Danas sve to nije normalno a do skoro se koza lava sa glavom stavljala na pod. Kad nismo bili normalni,danas ili pre 30 godina?